H Κατερίνα Κούκα με τη γνήσια λαϊκή φωνή της και το μπρίο της και η Λιζέτα Καλημέρη, με την ιδιαίτερη και μεγάλη ερμηνευτική της γκάμα, συναντήθηκαν στο πάλκο της Συνοικίας Ασμάτων του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, στο Κέντρο Ελληνικής Διασκέδαση Petrogazi και θριάμβευσαν αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Η πρεμιέρα τους τα είχε όλα… Τραγούδια ανεπανάληπτα, κέφι και φυσικά χορό!


Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, υποδέχτηκε στη «Συνοικία…» του, την Κατερίνα Κούκα και τη Λιζέτα Καλημέρα γνωρίζοντας ότι πρόκειται για δυο ξεχωριστές τραγουδίστριες με μεγάλο ταμπεραμέντο και προσωπικό ύφος οι οποίες ξεσήκωσαν το κοινό.

Σε ατμόσφαιρα κοσμικού κέντρου και με γιορτινή διάθεση, οι δύο εξαίρετες καλλιτέχνιδες πρόσθεσαν τη δική τους λάμψη στο μεγάλο γλέντι που στήθηκε βασισμένο σε τραγούδια μεγάλων δημιουργών όπως ο Βαμβακάρης, ο Τσιτσάνης, ο Χιώτης, ο Ζαμπέτας, ο Μητσάκης, ο Καλδάρας, αλλά και νεώτερες επιτυχίες του ’70 και του ’80.
Οι δύο σπουδαίες λαϊκές  φωνές, έδωσαν ραντεβού με το κοινό τους και χάρισαν μοναδικές στιγμές διασκέδασης με πολύ τραγούδι, χορό, κέφι και ατελείωτο λουλουδοπόλεμο.


Την Κατερίνα Κούκα και τη Λιζέτα Καλημέρη υποδέχτηκαν στο Petrogazi οι αγαπημένοι μας γνωστοί οικοδεσπότες Άγγελος Ανδριανός, Μαίρη Δούτση, Ανδρέας Λάφης και Δήμητρα Σταθοπούλου, που εκπλήσσουν το κοινό και απογειώνουν το κέφι στη «Συνοικία Ασμάτων», και φυσικά, ο «μαέστρος» Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος με χιούμορ και φαντασία μας ταξιδεύει στις δεκαετίες του ’50, του ’60 και του ’70.


Η Κατερίνα Κούκα και η Λιζέτα Καλημέρα θα μας κρατήσουν συντροφιά όλες τις ημέρες των εορτών και όχι μόνο, συνεχίζοντας τις εμφανίσεις τους και το Σάββατο 30/12 και Κυριακή 31/12.

«ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΣΜΑΤΩΝ»
Σκηνοθετική και μουσική επιμέλεια: Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
Ενορχηστρώσεις: Θανάσης Τσαουσέλης


Μουσικοί:

Θανάσης Τσαουσέλης – πιάνο
Γιάννης Ψάλτης – τύμπανα
Γιώργος Ζωγράφος – ακορντεόν
Θανάσης Κανέλλος – κιθάρα
Αλέξανδρος Πάππος – κοντραμπάσο
Βαγγέλης Ζαρμπούτης – μπουζούκι
Αλέξανδρος Καραμπίλας – μπουζούκι

Φωτισμοί: Βασίλης Πουφτής – Στάθης Αναστασίου
Ηχοληψία: Κώστας Σωτηρίου – Αριστοτέλης Διαμαντίδης


PETROGAZI
Βουτάδων 8, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2130185101

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here