Με μία εντυπωσιακή πρεμιέρα και με το κοινό να έχει δημιουργήσει κυριολεκτικά το αδιαχώρητο στο νέο, ανανεωμένο Κρεμλίνο του Πειραιά ξεκίνησαν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου οι παραστάσεις του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη.

mparmpagiannis_live_2018_11_001

«Καθαρή εξόδιος» ο τίτλος της παράστασης που έστησε ο Τσολιάς μαζί με τους Δε Τσόλια Μπάντ, βασισμένη στο κόνσεπτ «Κάθε βράδυ με άλλη» ή , εναλλακτικά, ο Τσολιάς και οι γυναίκες του!

Άλλη, εν προκειμένω, η Νατάσσα Μποφίλιου στην πρεμιέρα, η οποία συνόδευσε πρώτη και με εντελώς απρόσμενα τραγούδια τον αγαπημένο Τσολιά της ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής μας πραγματικότητας, στη live εκδοχή του ταλέντου του.


Σάτιρα, κείμενα, μουσική, πειραγμένα τραγούδια, videoπροβολές, τηλεφωνήματα, αιχμηρός πολιτικός λόγος, αντιφασιστικές αιχμές, στοιχεία stand up comedy, αστεία, κυρίως αστεία «για ό,τι την σπάει και για ό,τι βγάζουν σπυριά οι θιασώτες του ορθού πολιτικού λόγου» και πολλές μικρές εκπλήξεις μαζί με συνεχόμενες ανατροπές, έδωσαν το στίγμα των φετινών παραστάσεων του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη.
Εκεί, στην ανερχόμενη περιοχή του Πειραιά, πίσω από το λιμάνι, καθιστώντας το «Κρεμλίνο» το πιο …πυκνοκατοικημένο σημείο ολόκληρης της περιοχής!


Και οι εντυπωσιακές βραδιές θα συνεχιστούν για 3 ακόμη Σάββατα,
με διαφορετική …«άλλη»:

Σάββατο 10/11: Πέννυ Μπαλτατζή
Σάββατο 17 Νοέμβρη: Αφροδίτη Μάνου
Σάββατο 24/11: Φωτεινή Αθερίδου


Περισσότερα για τις παραστάσεις, μπορείτε να διαβάσετε εδώ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here