Η Beatlemania επιστρέφει στο Architecture Rock Cafe για να μείνει: το κίτρινο υποβρύχιο των Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band αγκυροβολεί στο Ζωγράφου για τέσσερα Σάββατα.

Το συγκρότημα που αναβιώνει τη μαγεία των Beatles συμπλήρωσε ήδη έναν χρόνο ζωντανών εμφανίσεων σε σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο. Η πενταμελής παρέα των Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band συσπείρωσε εκατοντάδες παλιούς Beatlemaniacs- και δημιούργησε νέους.

sgt_peppers_architecture_saturdays

Έχοντας συγκεντρώσει εμπειρίες και πολύ υλικό από ολόκληρη την πορεία “Σκαθαριών”, το υποβρύχιο του Sgt. Pepper έψαχνε ένα πιο μόνιμο αγκυροβόλιο. Γι’ αυτό, μετά την μεγάλη επιτυχία της φετινής πρεμιέρας τους στο Architecture Rock Cafe, οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band επιστρέφουν για τέσσερις εμφανίσεις, τα Σάββατα 6/12, 10/1, 7/2 και 7/3.

Κάθε live θα είναι και ένα ξεχωριστό, απρόβλεπτο ταξίδι στην πορεία των Beatles, καθώς το πολύπλευρο έργο του κορυφαίου συγκροτήματος είναι αδύνατο να καλυφθεί σε ένα μόνο βράδυ. Το πρόγραμμα θα ισορροπεί πάντα ανάμεσα στα πασίγνωστα hits -από το “Love Me Do” και το “From Me To You” μέχρι το “Hey Jude” και το “Let It Be”- και τα λιγότερο γνωστά “διαμάντια” των Fab Four. Αλλά οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band υπόσχονται διαφορετικές εκπλήξεις σε κάθε ένα από τα ζωντανά Beatles parties που ετοιμάζουν.

sgt_peppers_2014_11_01

H Beatlemania επιστρέφει για να μείνει: πρώτο ραντεβού στο Architecture Rock Cafe το Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου.

6/12 – 10/1 – 7/2 – 7/3
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος ελεύθερη

Architecture Rock Cafe
Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου
Τηλ. 210 7472472

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here