Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου. Κάθε βραδιά και μία διαφορετική εμπειρία, την οποία η Σοφία Παπάζογλου μοιράζεται επί σκηνής με σημαντικούς καλλιτέχνες:

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου καλεσμένοι της Σοφία Παπάζογλου είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Μπάμπης Στόκας, που ερμηνεύουν μαζί της στο άλμπουμ τα κομμάτια «Φεύγω γεια σου, γεια σου» και «O σκληρός χωρισμός», αντίστοιχα, θυμίζοντας τα ντουέτα μιας άλλης εποχής.

papazoglou_sofia_2016_03_001

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, τη Σοφία Παπάζογλου συνοδεύει μία «παρέλαση» μπουζουκιών αποτελούμενη από τους μουσικούς: Νίκο Τατασόπουλο, Άρη Κούκο, Βαγγέλη Μαχαίρα και Γιώργο Γεωργόπουλο, που ενορχήστρωσαν και έπαιξαν στο άλμπουμ και guests τον Παναγιώτη Στεργίου και τον Μανώλη Καραντίνη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, εκτός από τις παλιότερες επιτυχίες της Σοφία Παπάζογλου, τα τραγούδια της νέας της δουλειάς «Ο χτύπος της καρδιάς μου» δηλαδή μια επιλογή παλιών λαϊκών τραγουδιών ενορχηστρωμένων όμως με σύγχρονη άποψη και σημερινό ήχο και το κυριότερο…τραγουδισμένα από καρδιάς!

Τραγούδια των αξεπέραστων Παπαϊωάννου, Γαβαλά, Πάνου, Καλδάρα, Χιώτη, Δερβενιώτη, Βίρβου κ.α. που ερμηνεύτηκαν από μεγάλες φωνές εκείνης της εποχής, σημαδεύει τώρα με τη φωνή της η Σοφία Παπάζογλου, για την οποία αποτελούσε όνειρο ζωής να τα ηχογραφήσει και να τα συγκεντρώσει σε έναν δίσκο.

Μη χάσετε αυτές τις δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές με την αυθεντική φωνή της Σοφίας Παπάζογλου και τα διαχρονικά κομμάτια των σπουδαίων συνθετών που καθόρισαν το λαϊκό μας πολιτισμό.

Μουσικοί:
Παναγιώτης Στεργίου-μπουζούκι
Ντάσο Κούρτι-ακορντεόν
Πάνος Δημητρακόπουλος-κανονάκι
Βασίλης Κετεντζόγλου-κιθάρα
Νίκος Γύρας-κοντραμπάσο
Κώστας Μερετάκη-κρουστά

Επιμέλεια προγράμματος: Λίνα Νικολακοπούλου

Σταυρός Του Νότου +(Plus)
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ: 2109226975

Hμερομηνίες: Δευτέρα 21 & 28 Μαρτίου 2016
Ώρα έναρξης: 22.00

Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 13 ευρώ με μπύρα/κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here