Το «ένα» και το «μηδέν»… Ένα διπλό CD. Μια συλλογή.
Ένα ταξίδι στα 10 χρόνια του πιο αγαπημένου hip hop συγκροτήματος!
Ένα ταξίδι γεμάτο μουσικές, στίχους, εικόνες, συνεργασίες, επιτυχίες, χαρές, αγωνία, ευγνωμοσύνη!

Οι STAVENTO, το πιο επιτυχημένο και δημοφιλές hip-hop συγκρότημα στην Ελλάδα, κυκλοφορούν δύο ξεχωριστά CDs, σε μια συσκευασία, που περικλείουν όλη τους την αγάπη, τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, αλλά και τη μοναδική τους τρέλα!

«Το ένα και το μηδέν» που μαζί συμπληρώνουν 10 χρόνια δημιουργίας, 10 χρόνια μουσικής!

stavento_cover_2014_12

Από τον Απρίλιο του 2005 που ξεκίνησαν έως και σήμερα, είναι αμέτρητα τα τραγούδια-ιστορίες που μας αφηγήθηκε ο Μιχάλης Κουινέλης και οι  συνταξιδιώτες -φίλοι-συνεργάτες του.

Από αυτή τη δεκάχρονη πορεία, ξεχώρισε τριάντα δύο κομμάτια. Τα δεκαέξι θα τα βρείτε στο ΕΝΑ, όπως τα ΣΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ και βέβαια το ολοκαίνουριο ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ και άλλα δεκαέξι στο ΜΗΔΕΝ με παραμύθια για τις ΝΕΡΑΪΔΕΣ, ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ και τόσα άλλα που έρχονται λίγο πριν τα Χριστούγεννα να μας ξυπνήσουν τις αισθήσεις, να μας αφυπνίσουν, να μας προβληματίσουν, να μας κάνουν να χαμογελάσουμε…

Ιδιαίτερες στιγμές σε αυτή τη διαδρομή αποτελούν οι συμμετοχές και οι συνεργασίες με πολλούς και πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες, κάποιες από τις οποίες έχουν συμπεριληφθεί σε αυτή την έκδοση. Κώστας Τουρνάς, Ήβη Αδάμου, Δήμος Αναστασιάδης, EMIGRE, Κώστας Χατζής, Αλέξανδρος Χατζής και πολλές ακόμα.

Ένα πολύ σημαντικό δώρο για αυτό το CD είναι ένα καινούργιο τραγούδι σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για τους STAVENTO και περίμενε τη κατάλληλη στιγμή να βγει!

Στην έκδοση αυτή, υπάρχει και μια σημαντική ιδιαιτερότητα! Και τα δυο CD τελειώνουν με το ίδιο τραγούδι, το “Sta-vento”, ένα «ευχαριστώ» του Μιχάλη Κουϊνέλη στον κόσμο! Μια ιδέα του ίδιου του Μιχάλη, έχοντας την ανάγκη να εκφράσει το δικό του ευχαριστώ με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Μια συλλογή που κάνει το «ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!» του Μιχάλη να φαντάζει λίγο.

Πατήστε το play και θα καταλάβετε γιατί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here