Η Τέτη Κασιώνη και ο Γιώργος Αθανασίου επιλέγουν κάποιες αυλές της χώρας για να παρουσιάσουν την παράσταση με την οποία ταξίδεψαν κυρίως σε θέατρα κατά την χειμερινή σεζόν.

Κήποι και ανοιχτές αυλές θα φιλοξενήσουν τους συνταξιδιώτες τους σε ένα μουσικό ταξίδι, πραγματικό Πέταγμα στη Μεσόγειο, τη Λατινική Αμερική, τα Βαλκάνια και την υπόλοιπη Ευρώπη.

kassioni_afisa_2017_06_001

Σε αυτό το ταξίδι δεν θα λείψουν αναφορές από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της ερμηνεύτριας που κυκλοφόρησε από την εταιρία ‘’Μικρός Ήρως’’ τον Σεπτέμβρη 2016 σε ενορχηστρώσεις του Θύμιου Παπαδόπουλου. Κύρια χαρακτηριστικά της παράστασής τους είναι η δραπέτευση και το πάθος που παρασέρνουν τους θεατές σε μια αξέχαστη μουσική περιήγηση στη Μεσόγειο, την Λατινική Αμερική και τα Βαλκάνια.

Παρασκευή 9/6
Ώρα έναρξης: 21.00

Φαβέλα
Αρτεμισίου 4 – Κεραμεικός
Τηλ. 210.3412413

—————-

Η Τέτη Κασιώνη είναι μια νέα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός που δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο της έθνικ και της έντεχνης ελληνικής μουσικής. Η συμμετοχή της τα τελευταία χρόνια σε σχήματα που προωθούν μουσικές του κόσμου όπως οι Antidotum Tarantulae, οι Graviton και οι Mare Liberum, συνετέλεσαν στην ενασχόλησή της με το διεθνές ρεπερτόριο. Έχει σπουδάσει φωνητική με την Αρετή Τοπουζίδη και έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασικής κιθάρας με τον Βασίλη Γρατσούνα και τον Παναγιώτη Μάργαρη. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες συνθέτες και τραγουδοποιούς όπως με τον Μάριο Στρόφαλη,τον Παναγιώτη Μάργαρη. Είναι απόφοιτος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει επίσης σπουδάσει στο τμήμα γλωσσικής Μετάφρασης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, στην Ιταλία. Αυτή την περίοδο παρουσιάζει σε όλη την Ελλάδα τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο Πέταγμα ,με επιμέλεια και ενορχήστρωση από τον Θύμιο Παπαδόπουλο και έκδοση από την εταιρεία ‘’Μικρός Ήρως’’.

Ο Γιώργος Αθανασίου γεννήθηκε στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Έχει αποκτήσει Πτυχίο Αρμονίας και Δίπλωμα Κλασικής Κιθάρας με καθηγητή τον σολίστ και συνθέτη Κώστα Γρηγορέα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, με δεξιότητα στο ούτι. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασικής κιθάρας, λαϊκής, ρεμπέτικης και ηλεκτρικής κιθάρας. Ακόμα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες για τη διεύρυνση της μουσικότητας, τον αυτοσχεδιασμό στην τζαζ, τη Μουσική έκφραση και δημιουργία, ενώ και έχει συμμετάσχει σε μουσικά εργαστήρια με επίκεντρο την χρήση της «λούπας» και των ηλεκτρονικών εφέ σε ακουστικά όργανα. Αυτή την περίοδο συνεργάζεται με πολλούς μουσικούς πραγματοποιώντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here