Η Βάσια Βουγιουκλή λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του single “Τα μάζεψα τα πράγματα” έρχεται στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus για μια βραδιά όπου τα παραδοσιακά όργανα “ηλεκτρίζονται”. Με όχημα τη φωνή και το ούτι της, αλλά και μια μπάντα που ακροβατεί μεταξύ Ανατολής και Δύσης (κανονάκι, ηλεκτρικό μπάσο, κρουστά και ούτι), επανασυστήνει το σμυρνέικο τραγούδι αλλά και το έντεχνο ρεπερτόριο, δεν κρύβει όμως την αγάπη της για το παλιό λαϊκό τραγούδι.

vougioukli_vasia_2017_04_001

Προτείνοντας το “Seven Nation Army” με κανονάκι και το κλασικό “Τα μάζεψα τα πράγματα” με δυνατό beat, η Βάσια Βουγιουκλή προσκαλεί και προκαλεί σε μία μουσική περιπλάνηση χωρίς στεγανά. Μαζί της οι: Απόστολος Καλτσάς (ηλεκτρικό μπάσο), Εύη Κανέλλου (κρουστά), Γιώργος Στογιώργης (κανονάκι). Συμμετέχει φιλικά ο Παρασκευάς Θεοδωράκης.

Πέμπτη 29 Μάρτη
Ώρα έναρξης : 21:30

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2108824383

Τιμή εισόδου: 10 €

****

Η Βάσια Βουγιουκλή είναι τραγουδίστρια, μουσικός και χορογράφος.
Με εφόδια τη βυζαντινή μουσική, το ούτι και τη φωνή της αλλά και τις σπουδές της στον κλασικό χορό, διανύει μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική πορεία.

Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και σε συναυλίες με τους Πέτρο Δουρδουμπάκη, Νίκο Ζιώγαλα, Γιάννη Νικολάου, Πέτρο Βαγιόπουλο, Αγάθωνα, Πασχάλη Τόνιο, Παντελή Αμπαζή, Γιώργο Καλκάνη, Βασίλη Τζωρτζίνη. Παράλληλα έχει χορέψει, χορογραφήσει και διδάξει κλασικό μπαλέτο και τεχνικές μουσικού θεάτρου.

Μας συστήθηκε με το single “Σιγά- σιγά” σε μουσική και στίχους του Γιάννη Νικολάου. Μόλις κυκλοφόρησε το single “ Τα μάζεψα τα πράγματα” (Πολυκανδριώτη- Πάριου) σε παραγωγή -ενορχήστρωση του Ορέστη Πλακίδη, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με την Final Touch.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here