Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, η Σφίγγα υποδέχεται τους τρεις καλλιτέχνες, Βασίλη Πασλίδη, Κατερίνα Ζευγαρά και Άγγελο Φάμελο, οι οποίοι συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής.

Ο Κομοτηναίος τραγουδοποιός Βασίλης Πασλίδης έχοντας ένα δίσκο στο ενεργητικό του με τίτλο ”2 χρόνια συγκατοίκηση” και με πολλές εμφανίσεις σε γνωστά μουσικά στέκια της Αθήνας, θα μας παρουσιάσει τραγούδια από την πρώτη του προσωπική δουλειά, τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο ”Τι είχαμε τι χάσαμε” αλλά και διασκευές αγαπημένων κομματιών.

paslidis_zevgara_famelos_2017_11_001

Η  γυναικεία παρουσία της βραδιάς, Κατερίνα Ζευγαρά, έχοντας τρία τραγούδια στο βιογραφικό της, δυο εκ των οποίων στο δίσκο του Δημήτρη Καρρά ”Το ημερολόγιο της Άννας Punk” και τις ”Πονηριές” στην πρώτη της συνεργασία με τον Βασίλη Πασλίδη, θα ερμηνεύσει παλιά, αλλά και νέα τραγούδια με το δικό της προσωπικό ύφος.

Άρτι αφιχθείς στην πρωτεύουσα, ο Άγγελος Φάμελος με πολλές εμφανίσεις στη Βόρεια Ελλάδα, συναντιέται με τον συμπατριώτη του και μέσα από αγαπημένα του τραγούδια μας παρουσιάζει τον μουσικό του χαρακτήρα.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Αριέτα Σαϊτά- βιολί
Αντωνία Τσολάκη – μπάσο
Ιάσονας Μαυρογεώργος- κιθάρες, μπουζούκι
Αλέξανδρος Κούρος- τύμπανα

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.30

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here