Η Vassiliki Papaioannou επιλέγει την Ελλάδα για να κάνει την πρώτη παρουσίαση του νέου της μουσικού Project με τίτλο «JOURNEY” στον υπέροχο κήπο του Θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ.

Το καινούργιο live project «JOURNEY” είναι ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο…ανάμεσα στο τότε και στο τώρα και  το κοινό θα έχει την ευκαιρία να το απολαύσει στην πρεμιέρα του την Τρίτη 11 και την Τρίτη 25 Ιουλίου.

vassiliki_papaioannou_2017_06_001

Μέσα από διαφορετικές ηχητικές και αισθητικές όψεις, με ιδιαίτερες ατμόσφαιρες και minimal αισθητική, η Vassiliki Papaioannou παρουσιάζει καινούργια, original τραγούδια και ορχηστρικά της, αλλά και συγκεκριμένες αναφορές σε indie, rock, jazz και έντεχνο. Σύνδεση, αντανάκλαση, συνομιλία, επικοινωνία, άγγιγμα, αύρα, συγχρονικότητα… πετάνε σε μια διαδρομή από το παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον…

Επιλέγει να ερμηνεύσει και να διασκευάσει, πάντα με το δικό της ξεχωριστό  τρόπο, αγαπημένα κομμάτια από Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, όπως οι : Muse, Adele, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Amy Winehouse, Placebo, Rag’n’Bone Man, Νατάσσα Μποφίλιου, Lizz Wright, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Peggy Lee κα. Ατμοσφαιρικοί, ρυθμικοί, αέρινοι ήχοι από κιθάρες, τσέλο και κρουστά, δημιουργούν…το τέλειο χρώμα!

Το ταξίδι αρχίζει…!

Καλλιτεχνική επιμέλεια, Ενορχηστρώσεις, Φωνητικά, 
Ακουστική κιθάρα
: Vassiliki Papaioannou

The Omas:
Ηλεκτρική και Ακουστική κιθάρα, φωνητικά: Δημήτρης Κοντονής
Τσέλο: Αλεξάνδρα Παπαστεργιοπούλου,
Κρουστά: Νάνσυ Αγγελάκη

Πληροφορίες: 
Τρίτη 11 και Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια: 2:30 ώρες

Είσοδος: €7,00

Σημείο Πολιτισμού ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44 (στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός)
Τηλ.Κρατήσεων: 210 3412313 – 6951787821

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here