Το όνειρο του Ιεροκλή Μιχαηλίδη να δημιουργήσει στο Petrogazi, στην οδό Βουτάδων μια «Συνοικία Ασμάτων» έγινε πραγματικότητα.

Κατάμεστο ήταν το Petrogazi τη βραδιά της πρεμιέρας!

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μοίρασε το παιχνίδι, με χιούμορ και φαντασία, έμπειρος «δάσκαλος» και «μαέστρος», μιας μουσικής παράστασης που κατάφερε να ενώσει το πάλκο με την πλατεία, με αποτέλεσμα τραγουδιστές και κοινό να γίνουν μια μεγάλη παρέα.

mixailidis_tsaligopoulou_premiera_petrogazi_2017_11_004

Η «Συνοικία Ασμάτων» είχε το άρωμα και τη γοητείας, της σπουδαίας ερμηνεύτριας Ελένης Τσαλιγοπούλου, η οποία με την εξαιρετική της φωνή και το απαράμιλλο ταπεραμέντο της, αεικίνητη, ερμήνευσε τραγούδια «σοφά» επιλεγμένα για να φτιάχνουν το κέφι.

 

Μαζί τους τέσσερις νέοι υπέροχοι τραγουδιστές, ο Άγγελος Ανδριανός, η Μαίρη Δούτση, ο Ανδρέας Λάφης και η Δήμητρα Σταθοπούλου, αλλά και μία ορχήστρα εκλεκτών μουσικών υποστήριζαν το πρόγραμμα με στόχο να φτιάξουν μια ατμόσφαιρα κοσμικού κέντρου.

Όπως τότε που τα «μπουζούκια» φιλοξενούσαν λαϊκά τραγούδια και οι θαμώνες διασκέδαζαν με την ψυχή τους και γινόντουσαν ένα με το πάλκο.

mixailidis_tsaligopoulou_premiera_petrogazi_2017_11_010

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πέτυχε τον στόχο του και στο Petrogazi ταξιδέψαμε με νοσταλγία και αγάπη, με όχημα τα τραγούδια από την εποχή του «Ρομαντικόν Μπαρ» του Μάρκου Βαμβακάρη ως τις μεγάλες επιτυχίες του ’70 και του ’80 και κυρίως τις διπλοπενιές του ’60.

Στην πρεμιέρα στο Petrogazi μεταξύ άλλων, τη «Συνοικία Ασμάτων» χειροκρότησαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας, οι οποίοι πήραν το μικρόφωνο κι έδωσαν τη δική τους νότα στη βραδιά, η Πέμη Ζούνη, η Ιωάννα Παππά, ο Τάσος Ιορδανίδης, η Θάλεια Ματίκα και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

 

Στη συνέχεια στη «Συνοικία Ασμάτων» μετά την Ελένη Τσαλιγοπούλου θα φιλοξενηθούν η Κατερίνα Κούκα με τη Λιζέτα Καλημέρη, ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Κανά.

Ραντεβού λοιπόν στην καρδιά της Αθήνας, στη «Συνοικία Ασμάτων», κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

mixailidis_tsaligopoulou_premiera_petrogazi_2017_11_008

Δείτε εδώ το δελτίο τύπου της παράστασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here