Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου διοργανώνει, για 6η συνεχή χρονιά, το Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους, στην πανέμορφη Αρβανίτσα ή αλλιώς το μοναδικό 3ήμερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής κοντά στην Αττική, που πραγματοποιείται σε ένα τόσο ιδιαίτερο τοπίο: To οροπέδιο που ξεπροβάλλει ανάμεσα στα έλατα του Ελικώνα, σε υψόμετρο 1000 μέτρων.

Από το 2012, που ξεκίνησε ο θεσμός, ο ΕΟΣ Κυριακίου έχει να επιδείξει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα μετακλήσεων, αφού από τη σκηνή του έχουν παρελάσει οι πλέον αγαπημένοι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί της εποχής.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, οι κάτοχοι 3ήμερων εισιτηρίων μπορούν να καταφθάσουν στο χώρο με τις σκηνές τους και να συνδυάσουν τη συναυλιακή εμπειρία με το προνόμιο της διαμονής κυριολεκτικά στην καρδιά της φύσης, «στην καρδιά του βουνού των Μουσών». Eιδικά για τις ημέρες του φεστιβάλ, ο χώρος εξοπλίζεται με τουαλέτες και ντουζιέρες, ενώ στήνονται και λειτουργούν εστιατόρια και καφέ, για την εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών και επισκεπτών.

Και λίγα λόγια για την τοποθεσία:
Στο δάσος της Αρβανίτσας, η ανθρώπινη παρέμβαση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο. Βρίσκεται 5΄ λεπτά (7 χλμ) μακριά από το Κυριάκι και 1,5 περίπου ώρα (125 χλμ) από την Αθήνα. Το οροπέδιο απέχει μόλις 20 – 30 λεπτά από τις υπέροχες παραλίες του Κορινθιακού κόλπου, οπότε εκτός από το βουνό μπορεί κανείς να απολαύσει και τη θάλασσα. Ο κόσμος αγάπησε το φεστιβάλ από την πρώτη κιόλας χρονιά, αφού το έχουν μέχρι στιγμής επισκεφθεί χιλιάδες φίλοι της μουσικής και του ορεινού κάμπινγκ. Οι περισσότεροι φίλοι και φίλες επιλέγουν την 3ήμερη παραμονή με αντίσκηνα, σε έναν άπλετο, γεμάτο αιωνόβια έλατα φυσικό χώρο, που διατίθεται δωρεάν στους κατόχους των αντίστοιχων 3ήμερων εισιτηρίων.

Και για τον Ε.Ο.Σ. Κυριακίου:
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κυριακίου είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος και δυναμικός οργανισμός, που διοργανώνει πεζοπορίες και αναβάσεις σε βουνά και φαράγγια σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διαδίδοντας την αγάπη για τη Φύση. Το φεστιβάλ το οραματίστηκε και το υλοποίησε στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να αναδείξει την εξαιρετική ομορφιά της περιοχής.

arvanitsa_001

Δείτε παρακάτω το line-up του φετινού φεστιβάλ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/7
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ – ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ – ROM ROYALE
ΣΩΤΗΡΕΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/7
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΚΑΣ σε ρυθμούς jazz
ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Κυριακή 16/7
ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
RADIO SOL
SOUL DESTINY
POLKAR

ΕΙΔΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τριήμερο
– ισχύει και για τις 3 ημέρες του φεστιβάλ
Μονοήμερο – ισχύει για 1 από τις 3 ημέρες του φεστιβάλ (Η κατασκήνωση δεν είναι διαθέσιμη στους κατόχους αυτού του εισιτηρίου)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση:
Τριήμερο, τιμή 25 € – Μονοήμερο, τιμή 12 €

Ταμείο (πύλες εισόδου φεστιβάλ):
Tριήμερο, τιμή 35 € – Μονοήμερο, τιμή 15 €

Η προπώληση εισιτηρίων λήγει την Τετάρτη 12/7.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • «MUSIC CORNER» – Πανεπιστημίου 56, ΑΘΗΝΑ
    Τηλ.: 210 3304000 – www.musiccornerstore.gr
  • «ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ» – Λιβαδειά (γίνονται κρατήσεις)
    Τηλ.: 22610 21090
  • ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – Κυριάκι Βοιωτίας
    Τηλ. 693 759 6715 – 6982487717
  • &   ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ
http://festival.oreivatikos-kiriakiou.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ –
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here