Τον Φεβρουάριο του 2014 η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης παρουσίασαν για πρώτη φορά τον δίσκο “Καινούριο Φιλί” στον Σταύρο του Νότου Plus. Ένα χρόνο μετά, τα τραγούδια του δίσκου δεν χρειάζονται πλέον συστάσεις καθώς έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, με το “Δίκιο μου” να αποτελεί ένα από τα τραγούδια που ακούστηκαν και αγαπήθηκαν πολύ έως σήμερα.

Ούτε όμως και η ομότιτλη παράσταση που ετοίμασαν οι δυο καλλιτέχνες χρειάζεται συστάσεις, καθώς ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλες στις πόλεις της Ελλάδας που παρουσιάστηκε. Μία παράσταση που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις καλύτερες, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από τους δημοσιογράφους και το κοινό, το οποίο συμμετείχε με ενθουσιασμό σε ένα πρόγραμμα όπου το παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίστηκε ευφυώς με το καινούριο. Σε ένα πρόγραμμα που άφηνε στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

negka_karamouratidis_live_2014_10_001Η παράσταση «Καινούριο Φιλί» γνώρισε αλλεπάλληλες παρατάσεις και τώρα επιστρέφει δυναμικά, για να ολοκληρώσει τον κύκλο της, από το Σάββατο 21 Μαρτίου και για τρία τελευταία Σάββατα. Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα μας δώσουν ένα τελευταίο “Καινούριο φιλί ” στον Σταύρο του Νότου Plus για να γιορτάσουν αυτήν την υπέροχη και δημιουργική χρονιά . Η παράσταση “Καινούριο φιλί ” θα επιστρέψει διανθισμένη με τα μουσικά “δώρα” που μας προσφέρουν οι δυο καλλιτέχνες, σαν ένα «ευχαριστώ» από καρδιάς για την αποδοχή της δημιουργικής τους συνεργασίας.

Από το Σάββατο 21 Μαρτίου, μία σπουδαία ερμηνεύτρια και ένας από τους καλύτερους νέους συνθέτες σας περιμένουν ξανά στο Σταυρό του Νότου Plus για τρεις τελευταίες παραστάσεις.

Παίζουν οι μουσικοί:
Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι, μαντολίνο, κιθάρες
Σωτήρης Καστάνης- Κιθάρες
Φοίβος Κουντουράκης – τύμπανα
Γιώργος Μπουλντής – μπάσο
Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Φωτογραφίες: Βλαδίμηρος Γιαννακάκης
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

*To album «Καινούργιο Φιλί» κυκλοφορεί από την Feelgood Records

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9226975

Είσοδος: 12 € με μπύρα/κρασί
Ώρα: 22:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here