Με καινούργιο άλμπουμ στις αποσκευές τους επιστρέφουν δυναμικά στη δισκογραφία οι Εκείνος + Εκείνος, ένα από τα εγχώρια σχήματα που άφησαν το στίγμα τους στην ελληνική σκηνή με το προσωπικό τους ύφος. Μετρώντας με τέχνη τον καιρό  παρουσιάζουν εδώ δώδεκα νέα τραγούδια τα οποία χαρακτηρίζονται από βαθιά εσωτερικότητα, νοσταλγία αλλά και ελπίδα, με ξεχωριστό τρόπο γραφής εναρμονισμένο στο σήμερα.

Τραγούδια που κοιτάζουν τη μνήμη, το παρελθόν αλλά κυρίως κοιτάζουν μπροστά και αψηφώντας το ρολόι του χρόνου είναι πιο σύγχρονα και επίκαιρα από ποτέ. Ο λόγος άλλοτε τρυφερός και άλλοτε σκληρός και καυστικός δείχνει έντονα τη  μαστοριά των στιχουργών που συμπράττουν εδώ και «δένει» με τη ουσία της μελωδίας των Εκείνος + Εκείνος παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ελληνική δισκογραφία. Ένα ιδιαίτερο στοιχείο σε αυτή τη δουλειά είναι το τραγούδι «Μόνο 2 στιγμές» που αποτελεί live jam στο στούντιο ενώ στο τέλος ως bonus track υπάρχει και το «Φέρε μαζί σου αλλαξιές» σε ραδιοφωνική version (cut radio).

Στους στίχους συναντάμε τους Κώστα Λογοθετίδη, Κώστα Στάθη, ΓρηγόΡΗ Μυλωνά, ενώ στο «Μόνο 2 στιγμές» το στιχουργικό κομμάτι μοιράζονται ο Κώστας Στάθης με τον Πάνο Κατσιμίχα.

ekeinos_ki_ekeinos_2017_04_001

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Music Art Lab Studios το οποίο επιμελήθηκε και την παραγωγή.

Συμμετέχουν οι: Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, BD Foxmoor, Φίλιππος Πλιάτσικας, Βασίλης Καζούλης, Πάνος Κατσιμίχας.

Στο δίσκο παίζουν οι: Νίκος Καλλίνης: φωνή, κιθάρες, Κώστας Λογοθετίδης: πλήκτρα, Βαγγέλης Κρίθαρης (ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες), Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο), Δημήτρης Αιγινίτης (τύμπανα, φωνητικά).

Ενορχήστρωση: Κώστας Λογοθετίδης, Νίκος Καλλίνης, Βαγγέλης Κρίθαρης
Ηχοληψία/Μίξη: Studio Music Art Lab
Mastering: Studio “Πέρασμα” – B.D. FOXMOOR
Δημιουργία και φωτογραφίες άλμπουμ: Δημήτρης Αιγινίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here