Παράταση των εμφανίσεων του Αντώνη Μιτζέλου στο Level69 Live Studio στο Μοσχάτο για τρεις ακόμα προγραμματισμένες παραστάσεις τις Παρασκευές 11-18 και 25 Ιανουαρίου 2019!

mitzelos_2015_10_001

Ο Αντώνης Μιτζέλος συνεχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις του με ορμή και εκρηκτική διάθεση παρουσιάζοντας για ακόμα τρεις Παρασκευές, τη νέα ηλεκτρική, rock παράσταση της Κιθαρωδίας του: Mitzelos Power Trio έχοντας δίπλα του στην σκηνή την εκρηκτική Ελληνοαλγερινή ερμηνεύτρια, Εύη Μπουραντώνη και την αγαπημένη του κιθάρα fender Stratocaster!

mpourantoni_evi_2019_01_001

Η Εύη Μπουραντώνη (τραγουδίστρια των UNSIN μπάντα της alternative metal σκηνής) θα ερμηνεύσει κομμάτια από το ξένο rock ρεπερτόριο καθώς και τραγούδια που έχει γράψει ο συνθέτης. Με το ίδιο μακό, Ψυχή Βαθιά, Βασίλισσα της Σιωπής, Φύλακας Άγγελος, Πόσο σε Θέλω, Κόψε και Μοίρασε στα Δυο, Δεν Λέει η Καρδιά να Μάθει, Τίποτα, Σκόνη κ.α ! Θα τα ακούσουμε με γκάζια και ψυχή και βεβαίως συμμετέχοντας και τραγουδώντας όλοι μαζί, όπως συνηθίζεται στις παραστάσεις του Αντώνη Μιτζέλου και της Κιθαρωδίας.

Ο Αντώνης Μιτζέλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του με αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες και κιθαρίστας με διεθνή δράση και αποδοχή. Τα τραγούδια του λίγο πολύ όλοι τα έχουμε σιγοτραγουδήσει και τα τελευταία χρόνια τα ερμηνεύει ο ίδιος στις συναυλίες του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, κτίζοντας ένα μοναδικό προσωπικό ερμηνευτικό προφίλ. Ως ιδρυτικό μέλος της θρυλικής rock μπάντας Τερμίτες χαρακτήρισε τον σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο της χώρας με τα τραγούδια και τα χέρια του για πολλά χρόνια.

Το Mitzelos Power Trio αποτελούν οι:
Αντώνης Μιτζέλος: Τραγούδι & κιθάρα
Γιώργος Πανταζής: Πιάνο & τραγούδι
Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος: Τύμπανα

Υπεύθυνος ήχου Μάνος Στελλίου

Ημερομηνίες παραστάσεων: Παρασκευές 11 – 18 – 25 Ιανουαρίου 2019
Ώρα έναρξης: 22:30

Κόστος θεάματος: 7 ευρώ
Τιμές ποτών: Μπύρα 4 ευρώ / Κρασί 5 ευρώ / απλό ποτό 6,5 ευρώ / Special: 9€
Τιμή φιάλης κρασιού:30 ευρώ / Τιμή φιάλης ποτού 60 ευρώ
Τηλ. κρατήσεων: 210 482 6969 & 697 717 6140 μετά τις 19.00

Level69 Live Studio
Σολωμού 69, Μοσχάτο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here