Ένας από τους πιο ιδιαίτερους και ξεχωριστούς τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, ο Νικόλας Λειβαδίτης (nL), συνεργάζεται ξανά με μια από τις πιο εντυπωσιακές και ανερχόμενες ερμηνεύτριες, τη Μαρία Καλούδη, χαρίζοντάς μας αυτήν τη φορά μια δυναμική μπαλάντα που έρχεται να προκαλέσει αίσθηση στο μουσικό κοινό.

Οι δυο τους, μετά από τρία χρόνια κοινής μουσικής πορείας και περιοδείας σε όλη την Ελλάδα, αισθάνονται – καλλιτεχνικά – πιο ώριμοι από ποτέ.

Το νέο τους τραγούδι «Μία Χάρη Σου Ζητώ» έρχεται να επισφραγίσει μια από τις πιο δημιουργικές και εμπνευσμένες τους περιόδους.

Στίχος άμεσος και αφηγηματικός. Μουσική που αγγίζει κάθε συναίσθημα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ερμηνεία γεμάτη ευαισθησία και ιδιαιτερότητα.

Ο Νικόλας Λειβαδίτης με το «Μία Χάρη Σου Ζητώ» έρχεται να μας υπενθυμίσει πως το ταλέντο του είναι πολύπλευρο και πως η πορεία του προδιαγράφεται λαμπρή και μεγάλη. Η Μαρία Καλούδη, απ’ τη πλευρά της,  πρόκειται να ξεχωρίσει για την μοναδική της χροιά και ερμηνεία, που δεν θ’ αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here