Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους θα συναντηθούν στη σκηνή, θα ενώσουν τις φωνές και  το συναίσθημα τους, με όπλα τα αγαπημένα τους τραγούδια και την αγάπη τους για τη μουσική. Μιλάμε βέβαια για τη Μαρινέλλα, μια από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες και για τον Αντώνη Ρέμο, έναν από τους πιο καλούς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του.

marinella remos

Σ’ αυτή τη μουσική ξενάγηση, εκτός από τα δικά τους αγαπημένα τραγούδια, έχουν και οι δυο τους μια κοινή «συνισταμένη». Τον Στέλιο Καζαντζίδη. Η Μαρινέλλα, το αγαπημένο σεκόντο του Στέλιου, είναι το κατ’ εξοχήν άτομο που ήταν δίπλα του οκτώ χρόνια, στη ζωή και στο πάλκο, και ο Αντώνης Ρέμος που τον είχε σαν πρότυπο, αφού τα πρώτα του ακούσματα είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τον Στέλιο. Η μεγάλη αγάπη τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τους οδήγησε στην απόφαση να κάνουν μια σειρά από εμφανίσεις το ερχόμενο καλοκαίρι, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Μαζί τους στις συναυλίες ο σημαντικότερος εν ζωή λαϊκός συνθέτης, Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος θα συνοδέψει με το μοναδικό μπουζούκι του τους δύο ερμηνευτές. Στις συναυλίες αυτές, που θα έχουν τον τίτλο “Όσο υπάρχεις θα υπάρχω”, εκτός από τα αγαπημένα τραγούδια των δύο ερμηνευτών θα υπάρχει και ένα μεγάλο αφιέρωμα στα τραγούδια του Στέλιου, που τόσο τα λάτρεψε ο κόσμος, όπως και τον ίδιο. «Όσο υπάρχουν τα τραγούδια του Στέλιου θα υπάρχει και ο ίδιος μέσα στις καρδιές μας…» λένε οι δύο καλλιτέχνες και μας προσκαλούν σε μια μοναδική μουσική διαδρομή που θα μας μείνει αξέχαστη.

Πρώτη τους στάση η Κύπρος,  το Σάββατο 4 Ιουνίου στη Λάρνακα (Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο) και την Κυριακή και Δευτέρα 5 και 6 Ιουνίου στην Λευκωσία (Αμφιθέατρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here