Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, ο σπουδαίος δεξιοτέχνης της κιθάρας Παναγιώτης Μάργαρης, θα πραγματοποιήσει μία μοναδική εμφάνιση στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρέα με αγαπημένους φίλους του καλλιτέχνες.

panagiotis_margarhs_dt_2015_03

Δύο χρόνια μετά από το πολύ επιτυχημένο “Rock of my soul” ο Παναγιώτης Μάργαρης επανέρχεται δισκογραφικά με το νέο του cd “Με τη μαγεία της κιθάρας” (κυκλοφορεί από την Polymusic), που είναι και ο τίτλος της περιοδείας που θα πραγματοποιήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σόλο κομμάτια από το ρεπερτόριο της κλασικής κιθάρας, διασκευές του Παναγιώτη Μάργαρη σε υπέροχες μουσικές από όλο τον κόσμο, θα ενωθούν μοναδικά με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια Ελλήνων και ξένων δημιουργών, τα οποία θα ερμηνεύσουν οι πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες και φίλοι του, που συμμετέχουν σε αυτό το ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή.

Συμμετέχουν:
Σταμάτης Κραουνάκης,
Ελένη Τσαλιγοπούλου,
Μιχάλης Χατζηγιάννης,
Ανδριάνα Μπάμπαλη,
Γεωργία Νταγάκη
και η  Παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου

Τετάρτη 18 Μαρτίου

Ώρα έναρξης παράστασης 9.00 μ.μ.

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πειραιώς 206 Ταύρος

Τιμές εσιτηρίων :
18 ευρώ στο ταμείο του Ιδρύματος.
Προπώληση 15 ευρώ

Προπώληση:
Ταμεία Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης  (Πειραιώς 206, Ταύρος), 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 – 14:00, www.mcf.gr. Εισιτήρια προπωλούνται και Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), Ticket Services Ωρ. λειτουργίας: Δευ. & Τετ. 09:00 – 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 – 20:00, Σαβ. 10:00 – 14:00

Από φέτος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης  φτάνει Προαστιακός Σιδηρόδρομος:
Στη Γραμμή προς Πειραιά, Σταθμός Ταύρος και 5 λεπτά με τα πόδια.
Όλα τα μετρό συναντιούνται με τον Προαστιακό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here