Η Μελίνα Κανά έρχεται το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στον Ιανό και μας συστήνει την καινούρια μουσική της παρέα  μέσα από ένα πλούσιο ρεπερτόριο γεμάτο με… ζωές μαλαματένιες και αερικά… !

Η Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής έχει δώσει μεγάλες και σημαντικές στιγμές ερμηνείας σε τραγούδια όλων σχεδόν των  μεγάλων σύγχρονων δημιουργών. Οι συνεργασίες της πολλές και ουσιαστικές,  της δίνουν το προνόμιο μίας μεγάλης δισκογραφίας  και την κατατάσσουν στις σημαντικότερες ελληνίδες ερμηνεύτριες.

 

stn_live_2016_09_029_kana
Φέτος το χειμώνα, με τους τέσσερις νέους συνεργάτες της και με διάθεση να δώσει έμφαση στο λαϊκό κυρίως μέρος του ρεπερτορίου της,  προσεγγίζει τα τραγούδια της εκ νέου δημιουργώντας συνθήκες συγκίνησης και κεφιού με τραγούδια ορόσημα από την προσωπική της πορεία αλλά και λαϊκά που αγαπάει.

Οι παραστάσεις της Μελίνας  περιέχουν στο μέγιστο βαθμό τη δυνατότητα που έχει αυτή η φωνή να υποστηρίζει ένα πλούσιο και μεγάλο ρεπερτόριο. Έτσι το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στον Ιανό, όργανα όπως το μπουζούκι, η κιθάρα, το λαούτο, τα κρουστά και τα πνευστά, θα πλαισιώσουν τη φωνή της δίνοντας τη σκυτάλη στα τραγούδια σε μία μουσική παράσταση γεμάτη χρώματα και συγκίνηση, λόγια και μελωδίες για τον έρωτα, για τη ζωή.

Παίζουν οι μουσικοί:

Κώστας Νικολόπουλος κιθάρες, τραγούδι
Δημήτρης Κουφογιώργος μπουζούκι, κιθάρα, λαούτο
Γιώργος Δούσος πνευστά
Στρατής Σκουρκέας κρουστά
Παραγωγή : Ηχόχρωμα

Είσοδος 12€ και (μπύρα ή κρασί) : 6€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

IANOS
Σταδίου 24 – Αθήνα
τηλ. 210.3217810

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:
Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here