Το Σάββατο 19 Μαρτίου, οι ΜΕΝΤΑ παρουσιάζουν μία οπτικοακουστική εμπειρία.
Ένα live performance επενδεδυμένο με custom made visuals, στην κινηματογραφική αίθουσα του Σινέ ΤΡΙΑΝΟΝ (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101, Αθήνα).
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Το Live θα έχει την μορφή κονσέρτου, καθώς οι θεατές θα απολαύσουν το Performance καθήμενοι στα αναπαυτικά καθίσματα του κινηματογράφου και αποκτά έναν exclusive χαρακτήρα, αφού ο αριθμός των θεατών ορίζεται μόλις στους 350.

menta_2016_03_001

Οι ΜΕΝΤΑ σας προσκαλούν να μπείτε στον κόσμο τους, έναν κόσμο γεμάτο με αναλογικά synths, retro αισθητική, instrumental electronica και ψυχεδελικά visuals. Με πιο πρόσφατο τον ήχο του αριστουργηματικού τελευταίου Album τους “Telepherique” (καλύτερη ελληνική παραγωγή του 2015 κατά το avopolis network), αλλά και με καινούρια κομμάτια που θα ακουστούν για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο Performance, οι ΜΕΝΤΑ θα δείξουν ότι ο ήχος των Air, Daft Punk,
Jean Michel Jarre, Moderat και Kraftwerk μπορεί τελικά να είναι πιο κοντά απ’όσο φανταζόμαστε, μπορεί να είναι μέσα στην ίδια μας την πόλη.

Το Warm Up της βραδιάς θα αναλάβει o QEBO, καλλιτέχνης της Detroit Underground, με ένα Live Performance που συνδυάζει υπολογιστές με Hardware και synth patterns με glitch sounds. Ο QEBO είναι μία από τις πολλές προσωπικότητες που ενσαρκώνονται μέσα από το πολυποίκιλλο ταλέντο του Alex Retsis, ιδρυτή των Video Game Orchestra και ΕΜΕΧ, συν-ιδιοκτήτη των Labels Modular Expansion και Anthropos Mechane’ και με συμμετοχές σε κορυφαία διεθνή αλλά και εγχώρια Festivals.

menta_2016_03_002

Μετά την λήξη του Performance των ΜΕΝΤΑ, θα ακολουθήσει After Party στο φουαγιέ του ΤΡΙΑΝΟΝ, με DJ Set από τον JUNIOR SP., με freestyle electronica μουσικές επιλογές και party feeling μέχρι το πρωί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here