Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με τη δική τους «Γυναικεία υπόθεση» αποθεώνονται στο Γκάζι Live, όπου το κοινό χειροκροτεί αυτή την απόλυτα επιτυχημένη συνύπαρξη με την καρδιά του.


Ο μεγάλος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η σύζυγός του, ο Δούκας Χατζηδούκας με την παρέα του, oι συντελέστές της παράστασης “Πολυτεχνίτης & ερημοσπίτης” Γιάννη Μποσταντζόγλου, Βαλέρια Κουρούπη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Κωνσταντίνα Κλαψινού αλλά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πήγαν στο Γκάζι Live και απόλαυσαν το εξαιρετικό πρόγραμμα και τις τρείς λαμπερές, γοητευτικές και ξεχωριστές κυρίες του ελληνικού τραγουδιού.


Μαρινέλλα
, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία στη δική τους «Γυναικεία υπόθεση» έχουν τραγούδια καρδιάς, τραγούδια μιας μουσικής διαδρομής που χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και για τις τρεις.

Οι ίδιες δηλώνουν απερίφραστα ότι, «τις φωνές μας και τα όνειρα κερνάμε, σας τραγουδάμε, δεν σταματάμε και δηλώνουμε σταράτα και με πρόθεση, η αγάπη γυναικεία είναι υπόθεση».


Το πρόγραμμα επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Δημήτρης Μαργιολάς και ο Θανάσης Βασιλάς. Η σκηνογραφία είναι του Μανόλη Παντελιδάκη ενώ η σκηνοθεσία και τα video art είναι του Νίκου Σούλη.

Συμμετέχει μια 13μελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών.

Μια παραγωγή του Ηλία Μαροσούλη και του Άγγελου Κοταρίδη.


κάθε Σάββατο στις
22:30 και Κυριακή στις 18:00

ΓΚΑΖΙ LIVE
Ιερά οδός 11, Γκάζι
Τηλ κρατήσεων: 2130185040

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here