Ένα μουσικό πρόγραμμα που αγαπήθηκε δυνατά και συμπληρώνει έξι μήνες παραστάσεων.

Ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο τις κυριακάτικες συναντήσεις τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και συνεχίζουν ώς την Κυριακή 19 Μαΐου, σε ένα πρόγραμμα που πρωταγωνιστούν οι αμέτρητες επιτυχίες που μας χάρισαν μέχρι σήμερα.

Τραγούδια που φτιάχνουν κάθε Κυριακή μια μεγάλη χορωδία στο Γυάλινο, που δεν σταματά να τους συνοδεύει στο μελωδικό τους ταξίδι, που παρακολούθησαν πάνω από 5.000 θεατές μέχρι σήμερα.

—————————

Δύο θρύλοι στη σκηνή του Γυάλινου. Μια «ιστορική συνάντηση».

Ο Μίμης Πλέσσας στο πιάνο και ο Γιώργος Κατσαρός στο σαξόφωνο, κάθε Κυριακή «7 και… με 10 και…»

Ο πολυγραφότατος Μίμης Πλέσσας στο πιάνο, θα παίξει αποσπάσματα από τις αμέτρητες επιτυχίες του με την ορχήστρα και εξαιρετικούς ερμηνευτές. Την σκυτάλη θα πάρει το άλλο μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής μουσικής, ο Γιώργος Κατσαρός, που με το λυρικό του σαξόφωνο θα μας θυμίσει τις δικές του ατέλειωτες επιτυχίες. Θα ακολουθήσουν οι ιστορικές κορυφαίες στιγμές της συνάντησης τους επί σκηνής.

Τα τραγούδια τους θα ερμηνεύσουν η μοναδική και σπάνια Λένα Αλκαίου, ο επί εικοσαετίας συνεργάτης του Μίμη Πλέσσα, Σπύρος Κλείσσας και η ανερχόμενη Κωνσταντία. Μαζί τους και ο διεθνούς φήμης βαρύτονος, Νίκος Καραγκιαούρης.

plessas_katsaros_banner_2018_11

Ένα ταξίδι γεμάτο αξέχαστα τραγούδια, νοσταλγικές μελωδίες από musicals, ξένα και ελληνικά τραγούδια, λαϊκά και μη, θα μας θυμίσει και θα μας διασκεδάσει μέχρι να αναλάβει την σκυτάλη το φωνητικό τρίο 1,2,3 Swing, που έχει σκοπό να μας σηκώσει από το πλούσιο δείπνο για να έρθουμε πιο κοντά με τον χορό… Τους συνοδεύει ορχήστρα βιρτουόζων μουσικών και οι ενορχηστρώσεις φέρουν την υπογραφή του Κώστα Νικολόπουλου.

Χορός, κέφι και εξαιρετικό φαγητό κάθε Κυριακή στο Γυάλινο. «7 και… με 10 και…»

Πρεμιέρα: Κυριακή, 25 Νοεμβρίου

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600

Τιμές
12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
14 ευρώ με ποτό στο bar
18 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
55 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
110 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876
Φυσικά Σημεία: Seven Spots | Reload Stores | Wind | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | Viva Kiosk Σύνταγμα | Yoleni’s και στο athinorama.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here