ΑΣΠΑ
ΠΟΠ
Γράφει ο Δημήτρης Τσάγκας
"Έλα λάμψε"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αστέρια που έλαμψαν στο επιτυχημένο talent show "Fame Story". H Άσπα κάνει το πρώτο της δισκογραφικό βήμα με το νέο cd single που έχει τίτλο «Έλα λάμψε» και που μόλις κυκλοφόρησε από την Heaven!
Η Άσπα ξεχώρισε γρήγορα με την ταλαντούχα φωνή της αλλά και την εκρηκτική προσωπικότητα της μέσα από τις υπέροχες ερμηνείες της στα τραγούδια που ερμήνευε στο Fame Story in Concert.
Στο cd single θα βρείτε το νέο τραγούδι «Έλα λάμψε», που για πρώτη φορά ακούσαμε να ερμηνεύει η Άσπα στον τελικό του Fame Story κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο Γιάννης Μπέης και στο cd single θα το ακούσετε, εκτός από την αυθεντική του εκτέλεση, σε 3 διαφορετικά remixes που θα σας τραβήξουν την προσοχή.
Έκπληξη αποτελεί η ερμηνεία της Άσπας στο τραγούδι «Νιώσε το φιλί», που δεν είναι άλλο από την ελληνική version της παγκόσμιας επιτυχίας «Torn» των Thornalley, Cutler και Previn, που ερμηνεύει η διάσημη pop star Natalie Imbruglia. Τους ελληνικούς στίχους έγραψε ο Γιάννης Ρεντούμης.
Η διεύθυνση παραγωγής του cd single είναι του Ανδρέα Γιατράκου.
ΑΣΠΑ-«ΕΛΑ ΛΑΜΨΕ»: Το λαμπερό ξεκίνημα του νέου μουσικού αστεριού! Η ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Το επίσημο προσωπικό δισκογραφικό ντεμπούτο της Άσπας Τσίνα, του προσώπου που κατάφερε μέσα από το τηλεπαιχνίδι "Fame Story" να προκαλέσει μεγάλες συμπάθειες μα και ...μίση σε ορισμένους! Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια καλή φωνή και βέβαια ανάλυση του χαρακτήρα της που προκαλεί τόσο αντιφατικά συναισθήματα, δεν πρόκειται να κάνουμε εδώ... Η ουσία είναι ότι η κοπέλα κατάφερε και μπήκε στο δρόμο που ήθελε και που ίσως άξιζε να μπει...

Στο παρόν single η Άσπα - "σκέτο" Άσπα πλέον - ερμηνεύει δύο τραγούδια. Το πρώτο δεν θα είναι άγνωστο στους φίλους του τηλεπαιχνιδιού (και μην ακούω περί "μουσικών ακαδημιών", έτσι;). Το είχε ερμηνεύσει στη διάρκεια του τελικού. Πρόκειται για ένα αρκετά καλό τραγούδι, αν και αυτό είναι πάντα και θέμα προσωπικού γούστου. Υπάρχει πάντως εναλλαγή ρυθμού που του δίνει ενδιαφέρον και καλή ερμηνεία. Και αν δεν σας αρέσει η βασική εκτέλεση, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα ...τρία remix που υπάρχουν στο single!

Το δεύτερο τραγούδι είναι η διασκευή του πολύ γνωστού και αγαπημένου "Torn" της Natalie Imbruglia. Εντάξει, καμία σχέση με την αυθεντική εκτέλεση, αλλά όχι κι άσχημα... Τους στίχους στα ελληνικά έχει γράψει ο νεαρός Γιάννης Ρεντούμης που να σας θυμίσουμε ότι ξεκίνησε τη στιχουργική του καριέρα μέσα από ένα διαγωνισμό που κέρδισε με έπαθλο να γράψει στίχους σε ένα τραγούδι της Δέσποινας Βανδή για το cd "γεια" (είχε γράψει το "όλα οδηγούν σε σένα")...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Ένα μικρό ένθετο με τους στίχους των δύο τραγουδιών και δυο λόγια από την ίδια την Άσπα. Not bad (για single...)

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

Έλα λάμψε ξαφνικά
στο περιθώριο συχνά
ζούσα χωρίς να περιμένω.
Πέρνα μπρος μου μια στιγμή
και θ' ανατείλει η σιωπή
κι ότι καλά είχα κρυμμένο...

(Στίχοι: Γιάννης Μπέης - "Έλα λάμψε")


Music Corner

ΑΣΠΑ

Τίτλος CD
"ΕΛΑ ΛΑΜΨΕ"
Εταιρεία: HEAVEN
Είδος: CD Single

Διεύθ. Παραγωγής
Dr Andrew
Φωτογραφίες
Ντίνος Διαμαντόπουλος
1 CD - 5 Tracks
Διάρκεια CD: 22:41
3/2003 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Έλα λάμψε
02. Νιώσε το φιλί
03. Έλα λάμψε (Dr Andrew mix)
04. Έλα λάμψε (Apollo's Radio mix)
05. Έλα λάμψε (Club mix)