"κλικ για μεγέθυνση"
ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

Λαϊκά
Γράφει ο
Παύλος Ζέρβας

"Είσαι παντού"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο FIX της Θεσσαλονίκης, όπου ηχογράφησε και τον τελευταίο του δίσκο «Πάνος Κιάμος Live» που έγινε χρυσός σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στην Αθήνα και εμφανίζεται στα Αστέρια Γλυφάδας.
Ταυτόχρονα, κυκλοφορεί η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Είσαι παντού», η οποία περιέχει 17 τραγούδια, που σίγουρα θα γίνουν επιτυχίες!!
Ήδη, τα τραγούδια «Είσαι παντού», σε μουσική του Εύρου Παναγίδη και στίχους της Χριστίνας Διαμαντή και το τραγούδι «Αστραπή», του Αργύρη Ναστόπουλου (πρώην μέλος των ΟΝΕ) ακούγονται στα ραδιόφωνα.
Τον δίσκο υπογράφουν και άλλοι σημαντικοί δημιουργοί όπως ο Τάκης Δαμάσχης (C REAL), ο Γιώργος Λάσκαρης (γνωστός από τις συνεργασίες του με τον Γιώργο Αλκαίο), ο Βασίλης Γαβριηλίδης και ο Αργύρης Αράπης (έχουν ήδη υπογράψει γνωστές επιτυχίες του Πάνου Κιάμου) και αρκετοί νέοι και πολλά υποσχόμενοι δημιουργοί.
Ένα τραγούδι - έκπληξη του δίσκου, υπογράφει ο Στέλιος Μπικάκης, δημιουργός του τραγουδιού «Γενέθλια».


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Τραγουδιστής γνωστός, κυρίως για τις live "ξεσηκωτικές" εμφανίσεις του, ο Πάνος Κιάμος κυκλοφορεί το νέο του cd με τίτλο "είσαι παντού". 17 νέα τραγούδια, σε μουσική και στίχους διάφορων, γνωστών και μη, δημιουργών. Πρόκειται για album που κινείται όπως και τα προηγούμενα, σε λαϊκό στυλ, όμως θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως το καλύτερο μέχρι σήμερα του τραγουδιστή, καθώς περιέχει αρκετά "σοβαρά" κομμάτια και όχι μόνο τραγούδια για πίστες ...καημούς και γαρύφαλλα!

Θα ξεχωρίσω το τραγούδι του Τάκη Δαμάσχη "όλα στον κόσμο", πολύ καλή στιγμή για το νέο cd του Κιάμου, αν και ξεφεύγει αρκετά από το στυλ που τον έχουμε μάθει. Σε καθαρά λαϊκά χρώματα θα ξεχωρίσω το χασάπικο του Αργύρη Ναστόπουλου "αστραπή"... Υπάρχουν κι άλλες καλές στιγμές και αν ο Πάνος Κιάμος είναι του γούστου σας σαν τραγουδιστής, τότε σας προτείνουμε το cd αυτό περισσότερο από κάθε άλλο που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
12 σελίδες, στίχοι, φωτογραφίες του τραγουδιστή, και artwork σε απαλές αποχρώσεις γκρι και γαλάζιου. Σε κάθε τραγούδι αναγράφονται αναλυτικά οι μουσικοί που έπαιξαν. Απλό αλλά "συμπαθητικό" ένθετο...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Όλα στον κόσμο", "Ας είναι αληθινό", "Στην αγάπη πάλι", "Αστραπή", "Είσαι παντού", "Εξομολόγηση"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Μπήκα βαθιά, μέσα στη ζωή σου
κι αν είσαι ψέμα, πως να φυλαχτώ
η αγάπη αυτή, είναι η δύναμή μου
για μια φορά, κι ας είμαι τυχερός...

Μες στην αγκαλιά σου παλεύω
τι είν' αληθινό και τι όχι να πεις
μ' ένα σ' αγαπώ γαληνεύω
κι ας μη ξέρω αν το εννοείς"...

(στίχοι: Χριστίνα Διαμαντή - "Ας είναι αληθινό")


Music Corner

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

Τίτλος CD
"ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ"
Εταιρεία: MBI
Είδος: CD

Υπεύθ. Παραγωγής
Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Φωτογραφίες
Βασίλης Ζαχαριάδης
Artwork
Κώστας Αθανασόπουλος
1 CD 17 Tracks
Διάρκεια CD: 61:57
5/2005 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Στην αγάπη πάλι
02. Αστραπή
03. Είσαι παντού
04. Αναμνήσεις
05. Εσύ δε νοιάζεσαι
06. Η γυναίκα της ζωής μου
07. Φταις εσύ
08. Σαν ταινία παλιά
09. Όλα στον κόσμο
10. Ας είναι αληθινό
11. Δε φταίω εγώ, δε φταις εσύ
12. Εγώ θα 'μαι για σένα
13. Όλα είναι εναντίον σου
14. Φύγε κι εσύ
15. Βρες λίγο χρόνο
16. Σε χωρίζω
17. Εξομολόγηση