Τα Ημισκούμπρια
"Πάμε όλοι μαζί σε μία παραλία"

Το καλοκαίρι έφτασε και τα Ημισκούμπρια αποφάσισαν να μας προτείνουν παραλία... "Πάμε όλοι μαζί σε μία παραλία" είναι ο τίτλος του νέου τους cd single.

Αρκετοί φίλοι τους επιστρατεύθηκαν για να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση αυτής της παραγωγής. Όπως η Μαριλέττα με την sexy φωνή της, ο Σέξπυρ από τους Καβουροδεινόσαυρους και ακόμη οι γνωστοί "ΑΜΑΝ" του ΑΝΤ1, που πήραν μέρος στα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού που ήδη παίζεται στις μικρές οθόνες...

3 τραγούδια περιλαμβάνει λοιπόν αυτό το ..."επαναστατικό" cd single. Το πρώτο είναι το ομώνυμο "πάμε όλοι μαζί σε μία παραλία". Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου πρόκειται για ένα "jazz-soul-funk-punk-new wave" (!) κομμάτι με καταβολές hip hop! Εμείς απλά πιστεύουμε πως θα αποτελέσει ένα από τα πιο τραγουδισμένα κομμάτια του καλοκαιριού. Γρήγορος χορευτικός ρυθμός και έξυπνα λόγια και μαζί με τα Ημισκούμπρια τραγουδάει η Μαριλέττα.

Στο δεύτερο track του cd συναντάμε το "σώγαμπρος και προικοθήρας". Εδώ συμμετέχει ο Σέξπυρ που μαζί με τα Ημισκούμπρια σας δίνουν ιδέες για έναν ...επιτυχημένο γάμο!

Το τρίτο τραγούδι προέρχεται από το cd "2030". Πρόκειται για το "η πεντάμορφη και ο αστέρας" όπου εδώ το ακούμε σε live από τα Ημισκούμπρια. Ο Μετζέλος λίγο πριν αρχίσει το τραγούδι σας λέει 10 φράσεις που δεν πρόκειται ποτέ να ακούσουν οι γυναίκες από τους άντρες και άλλες 10 που δεν θα ακούσουν ποτέ οι άντρες από τις γυναίκες. Ουσιαστικά πρόκειται για live ηχογράφηση από τις πρόσφατες παραστάσεις των Ημισκουμπρίων και της παρέας τους σε γνωστό club της Αθήνας...

 

Music Corner

ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ

Τίτλος CD
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
Εταιρεία: Def Jam
(Universal)
Είδος: CD Single

Διεύθ. Παραγωγής
Ημισκούμπρια
Artwork
Μιθριδάτης,
Δημ. Παναγιωτακόπουλος
Φωτογραφίες
Frank Herholdt
1 CD Singe
3 Τραγούδια
Διάρκεια CD 17:55
6/2001 ©

Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

Τα τραγούδια των cd
01. Πάμε όλοι μαζί σε μία παραλία
02. Σώγαμπρος και προικοθήρας
03. Η πεντάμορφη και ο αστέρας