ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
& 667
"Όλα θα τα διαγράψω"

"Είναι ένας ακόμη καλός λαϊκός δίσκος, που δουλεύτηκε από μουσικούς εκτός λαϊκού ...κυκλώματος! Εκεί που το πήγαν το λαϊκό οι υπόλοιποι, ε... είπα ας το σώσουν οι ροκάδες"!
Τάδε έφη ο Γιώργος Μαργαρίτης για την τελευταία του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τους "667", ένα συγκρότημα με ροκ και έθνικ διαθέσεις!

"Είναι απλώς ο πρώτος έθνικ-πανκ δίσκος του 21ου αιώνα"!
Συμπληρώνουν ο ενορχηστρωτής Θοδωρής Μανίκας και οι 667...

"Ένα πείραμα, με αποτέλεσμα ...εκρηκτικό" είναι η γνώμη η δική μας...

Σίγουρα αποτελεί το σημαντικότερο δίσκο του Μαργαρίτη από την άποψη ότι πρόκειται για ένα τολμηρό βήμα, για μια διαφορετική μουσική άποψη. Κατεύθυνση το ...άγνωστο της ψυχής του ακροατή! Μια πρώτη γεύση είχαμε πάρει με το cd single που είχε κυκλοφορήσει πριν 10 μήνες περίπου και είναι αλήθεια πως είχε προκαλέσει αίσθηση με τον πρωτότυπο ήχο του και τους "δρόμους του πουθενά". Λαϊκά κατά βάση τραγούδια με ροκ ενορχηστρώσεις, μπουζούκια με ηλεκτρικές κιθάρες, η αναζήτηση της χημείας ανάμεσα σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετες μουσικές αντιλήψεις.

Το cd ανοίγει (opening theme) με μια διασκευή της επιτυχίας του θρυλικού αμερικανικού εναλλακτικού συγκροτήματος "Camper Van Beethoven". Απροσδόκητη διασκευή και το δεύτερο track πάνω στο δημοτικό τραγούδι "ο σπίνος"! Και στη συνέχεια "οι δρόμοι του πουθενά" που σίγουρα έχετε ακούσει...

Αν σας αρέσει να "μπερδεύεστε" ανάμεσα σε ήχους πρωτότυπους έως ...αλλόκοτους, ακούστε αυτό το cd. Και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, όπως προφανώς έκαναν και οι συντελεστές του δίσκου!

* Το συγκρότημα "667" αποτελείται από τους σολίστ του μπουζουκιού Δημήτρη Βύζα και Δημήτρη Χιονά και από τους Κλέωνα Αντωνίου, Πέτρο Σκούταρη, Άρη Αυγερινό, Τσίκο και Θοδωρή Μανίκα, που προέρχονται από την ευρύτερη σκηνή των ελληνικών συγκροτημάτων (παρόντος και παρλεθόντος!)...


Music Corner

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
& 667

Τίτλος CD
"ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ"
Εταιρεία: Minos
Είδος: CD

Ενορχήστρωση
Θοδωρής Μανίκας
Επιμ. Παραγωγής
Θοδωρής Μανίκας
Φωτογραφίες
Παύλος Φυσάκης
Artwork
Μαρία Πιτσόκου
1 CD 12 Tracks
Διάρκεια CD 57:46
11/2001 ©

Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

Τα τραγούδια του cd
1. Opening theme
2. Έχω απόψε καημό μεγάλο
3. Πρώτα βήματα στους δρόμους του πουθενά
4. Δρόμοι του πουθενά
5. Μεθυσμένα δειλινά
6. Που θα πας χαρά μου;
7. Όλα θα τα διαγράψω
8. Αύριο φεύγω
9. Στον καθρέφτη σου κοιτιέσαι (21st century version)
10. Δεν ζητάω την καλοσύνη
11. Μην αμφιβάλλεις
12. Σαν δυο τρένα