Πέγκυ Ζήνα "Ένα χάδι" ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ
"Ένα χάδι"

Στα τέλη του 1995 είχε κάνει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο το όνομα της και σουξέ ένα τραγούδι που οι στίχοι του είχαν συζητηθεί πολύ: "Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι"! Σήμερα πεντέμισι χρόνια περίπου μετά, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η νεαρή και ομολογουμένως όμορφη τραγουδίστρια έχει αλλάξει πολύ. Δεν εννοούμε μόνο σε εμφάνιση, όπου είναι πλέον ξανθιά, αλλά και σε ρεπερτόριο. Τα τραγούδια που λέει εξακολουθούν να θεωρούνται εύπεπτα, όμως έχουν πλέον κάτι που μπορεί να τραβήξει την προσοχή μας.

Το τρίτο της album με τίτλο "ένα χάδι" είναι σίγουρα η καλύτερή της δουλειά. Πέγκυ ΖήναΜε τη Nitro να έχει αναλάβει πλέον το management της και πολλούς αξιόλογους μουσικούς να της εμπιστεύονται τα τραγούδια τους, μπορούμε να πούμε ότι η Πέγκυ έχει αφήσει οριστικά πίσω το παρελθόν με τις πρόχειρες επιλογές. Η άποψή μας είναι ότι διαθέτει αρκετά καλή φωνή για να την "ξοδεύει" σε λάθος τραγούδια...

Στο συγκεκριμένο cd την απολαύσαμε πραγματικά να τραγουδάει το "ένα χάδι" αλλά και τα "λάθος άνθρωπο" και "κλείστε τις πόρτες". Μας άρεσε όμως και στα πολύ χορευτικά "πολύ καλά περνάμε", "δική μου υπόθεση", "ούτε να το σκέφτεσαι" και το "τι θ' ακούσω ακόμα" που το είχαμε γνωρίσει στο cd single που είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Γενικά πρόκειται για ένα cd που κυριαρχεί το beat κι ο ρυθμός και περιέχει πολλά είδη μουσικής. Από disco μέχρι ζεϊμπέκικα.

Στη σύνθεση συναντάμε τα ονόματα των Κωνσταντίνου Παντζή, Κυριάκου Παπαδόπουλου, Στέλιου Χρώνη, Αντώνη Βαρδή και Στέλιου Ρόκκου. Στο στίχο οι Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Ηλίας Φιλίππου, Νίκη Σπυροπούλου, Μαρία Καντιώτη, Πάνος Φαλάρας, Γιάννης Πάριος, Στέλιος Ρόκκος.

Από το καλοκαιρινό single περιλαμβάνονται στο album μόνο 2 τραγούδια, το "τι θ' ακούσω ακόμα" και το "όνειρά μου ταξιδιάρικα".

 

 

Music Corner

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ

Τίτλος CD
"Ένα χάδι"
Εταιρεία: NITRO
Είδος: CD

Ενορχήστρωση
Ντίνος Γεωργούτζος
Βασίλης Γκίνος
Στράτος Διαμαντής
Κωνστ. Παντζής
Κυρ. Παπαδόπουλος
Διεύθ. Παραγωγής
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος
1CD 15 Τραγούδια
Διάρκεια: 55:29
21/2/2001 ©

Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

Τα τραγούδια του cd
01. Πολύ καλά περνάμε
02. Ούτε να το σκέφτεσαι
03. Ένα χάδι
04. Μια καλή κουβέντα
05. Η αιτία του κακού
06. Λάθος άνθρωπο
07. Χάρτινη εξέδρα
08. Εγώ αγαπώ αλλιώς
09. Κλείστε τις πόρτες
10. Δική μου υπόθεση
11. Όχι, μη γυρίσεις πίσω
12. Όσες φορές
13. Αθόρυβα
14. Τι θ' ακούσω ακόμα;
15. Όνειρά μου ταξιδιάρικα