Ο Σταυρός του Νότου κλείνει φέτος τα 20 χρόνια λειτουργίας του και συνεχίζει με αμείωτη αγάπη να προωθεί το ταλέντο και τη δουλειά των καλλιτεχνών με ποιότητα και συνέπεια στην ελληνική μουσική σκηνή…

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα ωραιότερα της σεζόν που πέρασε, αποσπώντας  εξαιρετικές κριτικές. Κατέκτησε από την έναρξή του το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο γέμιζε κάθε Δευτέρα το Σταυρό του Νότου συμμετέχοντας με ενθουσιασμό σε ένα πρόγραμμα όπου το  παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίστηκε ευφυώς με το καινούριο. Σε ένα πρόγραμμα που άφηνε στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

negka_karamouratidhs_afisa_dt_2014_10

Γι΄αυτό και επέστρεψε, για δεύτερη χρονιά, στον ίδιο χώρο, αλλά σε διαφορετική μέρα και για 4 μόνο παραστάσεις! Για 4 sold out Σάββατα στον Σταυρό του Νότου Plus, η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης ανταλλαξαν και φέτος το «Καινούριο Φιλί» τους, τον κοινό τους δίσκο που έδωσε τον τίτλο και στις εμφανίσεις τους, αποδεικνύοντας πως μία υπέροχη φωνή και ένας από τους καλύτερους νέους συνθέτες μπορούν, έχοντας ως βάση καινούριο υλικό,  να στήσουν ένα πρόγραμμα οικείο και ταυτόχρονα νοσταλγικό, δυναμικό όσο και ονειρικό, εξωστρεφές όσο και συγκινητικό. Κι επειδή αυτό δεν μας έφτασε, θα κλείσουν τις παραστάσεις τους με μια επιπλέον μέρα, τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου.

 

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Μπουλντής – μπάσο
Φοίβος Κουντουράκης – τύμπανα
Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν
Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι, μαντολίνο, κιθάρες
Γιάννης Βιλιώτης– κιθάρες

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Φώτα: Μανώλης Μπράτσης

Φωτογραφίες: Άρτεμις Παπαγεράκη
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

*To album «Καινούργιο Φιλί» κυκλοφορεί από τη Feelgood Records

Επόμενη παράσταση: Σάββατο 25 Οκτωβρίου
και η επιτυχία ολοκληρώνεται με μία ΕΠΙΠΛΕΟΝ παράσταση
Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος,
τηλ. 210 9226975

Ώρα: 22:30
Είσοδος: 12 € με μπύρα/κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here