Ο Νεκτάριος Τσατταλιός, ένας αξιόλογος καλλιτέχνης από τη Ρόδο με μεγάλη μουσική και συναυλιακή εμπειρία, ξεκινά τη συνεργασία του με τη Final Touch και παρουσιάζει το ολοκαίνουριο single του με τίτλο «Ζω μόνο για μένα».

Σε στίχους του ιδίου, και μουσική που έγραψε παρέα με τον Γιώργο Τσατταλιό, πρόκειται για ένα δυναμικό και ξεσηκωτικό τραγούδι που κινείται στο πλαίσιο του ελληνόφωνου pop / rock, με άκρως νεανική διάθεση!

Με το «Ζω μόνο για μένα» και την ιδιαίτερα εκφραστική ερμηνεία του, ο Νεκτάριος Τσατταλιός παραδίδει μαθήματα θετικής ψυχολογίας και ανεβάζει τη διάθεση!

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κεφάτο, καλογυρισμένο video clip, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Βασιλαρά και παραγωγή της ομάδας Υπόγειο.

Στο τραγούδι και το video clip συμμετέχουν το συγκρότημα 7000 Watt και ο Γιώργος Χατζηκοσμάς.

Συγκεκριμένα, έπαιξαν οι μουσικοί: Νεκτάριος Τσατταλιός (κιθάρα), Δημήτρης Βασιλαράς (lead κιθάρες, πλήκτρα), Σταμάτης Σαββάκης (μπάσο) και Τόλης Πασπαλάκης (τύμπανα).

Η ενορχήστρωση, καθώς και η ηχογράφηση, μίξη και mastering, έγιναν επίσης από τον Δημήτρη Βασιλαρά.

Με το νέο του αυτό single o Νεκτάριος εγκαινιάζει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία και μας επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον!

tsattalios_cover_2017_05

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη
Ο Νεκτάριος Τσατταλιός γεννήθηκε στη Ρόδο και από πολύ μικρός ήρθε σε επαφή με τη μουσική, κάτι που τον κέρδισε για πάντα. Άρχισε να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει από τα σχολικά του χρόνια αλλά συγχρόνως άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια. Στη μέχρι τώρα μουσική του πορεία έχει σταθεί επάξια δίπλα σε μεγάλα και πολύ δημοφιλή ονόματα όπως οι Χρήστος Δάντης, Πάνος Μουζουράκης, Κώστας Μπίγαλης, Κόκκινα Χαλιά, Δημήτρης Σταρόβας, Βασίλης Καζούλης, Κίτρινα ποδήλατα, Υπόγεια Ρεύματα, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Άλκης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Σαββιδάκης κ.α.

Είναι ένα απ’ τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος 7000 Watt, όπου ο ρόλος του ήταν η ρυθμική κιθάρα και τα δεύτερα φωνητικά. Το 2014, ο Νεκτάριος πραγματοποίησε περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως σε Αθήνα, Ρόδο, Κόρινθο, Μεσσηνία και Βόρεια Ελλάδα. Έναν χρόνο μετά, ξεκίνησε άλλη μια μεγάλη και επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων, ενώ παράλληλα έγινε ο βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος «Νήμα». Η χρονιά του 2015 έκλεισε μετρώντας περίπου τριακόσιες live εμφανίσεις, ενώ το 2016 πραγματοποίησε γύρω στις διακόσιες.

Ενώ όσον αφορά στην κιθάρα και στη σύνθεση είναι αυτοδίδακτος, ως τραγουδιστής έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής με δασκάλα την Λαρίσα Ιασονίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here