George Gaudy, αυτός ο ξεχωριστός τραγουδοποιός και παραγωγός, με την ιδιαίτερη και ευρείας γκάμας φωνή και τον ιδιοσυγκρασιακό ήχο, με επιρροές από την ψυχεδελική rock ως τη jazz και την κλασική μουσική είναι και πάλι εδώ με ένα νέο EP με δύο τραγούδια που κυκλοφορούν από την United We Fly.

Το «The World (to Me)» σε μουσική και στίχους δικούς του και το «The sunshinekid» σε μουσική δική του και στίχους της MO ή Μαρίας Όλγας Παρασύρη (ΜΟΑΝ). Ο ήχος είναι επηρεασμένος από τα 60s, περισσότερο βασισμένος στην κιθάρα κάτι που διαφοροποιεί τα τραγούδια αυτά από την προηγούμενη δουλειά του Gaudy.

cd_gaudy_2018

Με έδρα το Λονδίνο πλέον,  όπου και ηχογραφεί τον επόμενο δίσκο του, ο George Gaudy εμφανίζεται συχνά live τον τελευταίο χρόνο σε ιστορικά venues όπως τo Trobadour και το Water Rats κ.ά. με νέα μπάντα. Παράλληλα, ξεκινάει το master του στο songwriting στο ICMP και κάνει παραγωγές για άλλες μπάντες.

Ο George Gaudy έχει στο ενεργητικό του το LP Millionaire (2012) και το EP Willyou (2014) (Archangel Music) αλλά και τέσσερα singles – τα Mother/Why oh whyBerlinLullaby – που κυκλοφόρησαν ψηφιακά το 2016 και το 2017 από την Universal. Τα περισσότερα τραγούδια του έχουν κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας και πολύ θετικές κριτικές ενώ συχνά εμφανίζονται σε λίστες γνωστών blogs και playlists ραδιοφωνικών σταθμών κι άλλων χωρών όπως η Αγγλία και η Γερμανία αλλά και σε διάφορες πλατφόρμες streaming.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here