Το "δυστυχώς" της Πέγκυς Ζήνα χάνει μία υποψηφιότητα από τα ΑΡΙΩΝ
Ένα λάθος, προκάλεσε αναστάτωση στις υποψηφιότητες...
18/3/04
Γράφει η Αργυρώ Μπέλλου

Ένα λάθος στις πρόσφατες υποψηφιότητες των βραβείων Αρίων, δημιούργησε αμηχανία στους διοργανωτές! Το τραγούδι της Πέγκυς Ζήνα "δυστυχώς", βρέθηκε ...χωρίς να γίνει αντιληπτό (!), υποψήφιο σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, τόσο αυτή του καλύτερου λαϊκού τραγουδιού, όσο και σε αυτή του "σύγχρονου λαϊκού". Ένα λάθος που φανέρωσε για μια ακόμη φορά την αδυναμία σαφούς διαχωρισμού και κατηγοριοποίησης των τραγουδιών ακόμα και από τις δισκογραφικές εταιρείες!

Τελικά μετά από συζητήσεις, οι διοργανωτές με τη συνεργασία της δισκογραφικής της τραγουδίστριας Minos-EMI, αποφάσισαν να δώσουν "κόκκινη κάρτα" στη μία συμμετοχή του τραγουδιού και τελικά το "δυστυχώς" παραμένει υποψήφιο μόνο για καλύτερο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι. Αυτό σημαίνει πως στη κατηγορία "λαϊκό", μένουν πλέον μόνο 4 τραγούδια, καθώς αποφασίστηκε να μην προβιβασθεί αυτομάτως το τραγούδι που είχε ψηφιστεί αμέσως μετά τα 5 πρώτα, στη σχετική κατηγορία. Αυτό βέβαια κατά τη γνώμη μας δημιουργεί μια αδικία, απέναντι σε όποιο τραγούδι ήταν έκτο, αφού χάνει τη συμμετοχή του στις υποψηφιότητες ουσιαστικά από ένα λάθος. Πάλι καλά που δεν έχει γίνει γνωστό, ποιο ήταν αυτό το τραγούδι (αν και αυτό δεν μειώνει το άδικο της απόφασης)... Φυσικά δεν έγιναν γνωστά τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία αποφασίστηκε το "δυστυχώς" να κοπεί από την κατηγορία του "λαϊκού" και όχι από το "σύγχρονο λαϊκό"...

Να υπενθυμίσουμε πως τα βραβεία Αρίων, που διοργανώνονται και φέτος από το MEGA και την Ifpi, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30 Μαρτίου, στο "Σπίτι της Άρσης Βαρών", στη Νίκαια.

Δείτε όλες τις υποψηφιότητες...

MC Team ID