Νέο cd για την Μαρινέλλα!
Τέλος Μαρτίου κυκλοφορεί το "Άμμος ήτανε", σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου...
18/3/04
Music Corner

«Άμμος ήτανε...» είναι ο τίτλος ενός κύκλου τραγουδιών που φέρει τις υπογραφές δυο δημιουργών και μιας μεγάλης ερμηνεύτριας.
Η ερμηνεία της Μαρινέλλας, η μουσική του Νίκου Αντύπα και οι στίχοι της Λίνας Νικολακοπούλου, συνθέτουν μια πρόταση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα διαφορετικά βιώματα, η πολύχρονη προσωπική αναζήτηση του καθενός από τους συντελεστές και η επιθυμία τους για συνεχή κατάθεση καινούριου έργου στην ελληνική δισκογραφία, ήταν οι ουσιαστικές συνισταμένες αυτής της συνάντησης.

Η μοναδική πορεία της Μαρινέλλας όλα αυτά τα χρόνια, σίγουρα είχε δώσει όλα τα στοιχεία της προσωπικότητας της και των άπειρων δυνατοτήτων της. Με τον δίσκο «Άμμος ήτανε...», η Μαρινέλλα επιστρέφει μετά από επτά χρόνια με καινούρια τραγούδια, υπηρετώντας ένα ποικίλο φάσμα μελωδιών.

Ο Νίκος Αντύπας και η Λίνα Νικολακοπούλου, με την πολύχρονη συνεργασία τους, αντίστοιχα, πειραματίζονται και έχουν τη χαρά να δημιουργούν με το ιδιαίτερο ύφος τους τον σύγχρονο επικοινωνιακό τους λόγο. Η αγάπη στο λαϊκό τραγούδι είναι εμφανής και με οδηγό τη φωνή αυτής της μεγάλης κυρίας, τα τραγούδια δημιουργούν αμέσως μια οικειότητα στον ακροατή.
Πρόθεση και επιθυμία των συντελεστών, είναι αυτός ο δίσκος
να συντροφεύει τους ακροατές, τονίζοντας τους τα πιο τρυφερά στοιχεία της καθημερινότητας.

«Άμμος ήτανε προτού γυαλί να γίνει...» όπως άπειρα είναι τα ελληνικά τραγούδια που μας έχουν συντροφέψει μέχρι τώρα.
Με την ελπίδα ότι γεννήθηκαν και καταγράφηκαν και άλλα λεπτά αισθήματα και αυτή την άνοιξη του 2004...

MC Team ID