Παγκόσμια κυκλοφορία!
Η Putumayo κυκλοφορεί την πρώτη της ελληνική συλλογή.
17/6/04
Music Corner

Με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα στη χώρα μας, λόγω των Ολυμπιακών αγώνων, η Putumayo άδραξε την ευκαιρία για να παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή - αφιέρωμα στην ελληνική μουσική. Το cd με τίτλο "Greece - A Musical Odyssey" κυκλοφορεί στις 21 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα της μουσικής, από την ΜΒΙ

Η δισκογραφική Putumayo World Music, δραστηριοποιείται στο χώρο της ethnic σκηνής και είναι παγκοσμίως γνωστή για τις συλλογές της με τραγούδια από όλο τον κόσμο.

Το cd αποτελείται από τραγούδια εμπνευσμένα από την τοπική μας παράδοση, όπου το σύγχρονο ρεμπέτικο συναντά το έντεχνο τραγούδι, με μερικούς από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου του ελληνικού τραγουδιού.

Στο cd αυτό έχουν συμπεριληφθεί τραγούδια καλλιτεχνών που έχουν αγαπηθεί στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, όπως ο Γιώργος Νταλάρας και η Γλυκερία. Συμμετέχουν πολλοί σημαντικοί καλλιτέχνες όπως, οι Απέναντι με τη Μελίνα Ασλανίδου, η Έλλη Πασπαλά, η Μελίνα Κανά, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Κώστας Μάντζιος, η Θεοδοσία Στίγκα, η Σοφία Παπάζογλου, η Αναστασία Μουτσάτσου και το ελληνοαμερικανικό συγκρότημα Children of the revolution.

Χορηγός επικοινωνίας ΜusicCorner.gr

MC Team ID