Μάγεψε το Παρίσι η Γλυκερία!
Τραγούδησε για την Ελλάδα στο "Theatre de Mutualite"...
12/11/04
Music Corner

"Glykeria triomphe a la Mutualite" (Η Γλυκερία θριάμβευσε στο Mutualite) έγραψαν την επομένη της εξαιρετικής συναυλίας που έδωσε η Γλυκερία στο Παρίσι την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο "Theatre de Mutualite". Στο κατάμεστο θέατρο η Γλυκερία και το συγκρότημα της ψυχαγώγησε, συγκίνησε και έφερε ένα δροσερό αεράκι από το Αιγαίο στους Έλληνες αλλά και Γάλλους θαυμαστές της, που πρέπει να τονισθεί ότι ήταν και η πλειοψηφία του κοινού!

Με τις καινούργιες της επιτυχίες, καθώς και τραγούδια των ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΞΑΡΧΑΚΟΥ, ΛΟΪΖΟΥ, αλλά και γνωστούς λαϊκούς και παραδοσιακούς σκοπούς η ΓΛΥΚΕΡΙΑ εντυπωσίασε , με κορυφαία στιγμή την ερμηνεία του "ΜΕΤΟΙΚΟΥ" του ΖΩΡΖ ΜΟΥΣΤΑΚΙ που τραγούδησε στα γαλλικά!

Όπως δήλωσαν οι διοργανωτές αλλά και οι θεατές τις συναυλίας, ήταν ίσως το πιο επιτυχημένο live έλληνα τραγουδιστή στο Παρίσι τόσο από άποψη προσέλευσης του κοινού, αλλά και γιατί δημιούργησε ένα ελληνικό τοπίο στην καρδιά του Παρισιού με την αμεσότητα, την ζεστασιά της αλλά και τις μοναδικές ερμηνευτικές της ικανότητες.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ελληνικής Πρεσβείας και του Ελληνικού Προξενείου στο Παρίσι, και υποστηρίζεται από τον σύλλογο για την διάδοση της ελληνικής γλώσσας "Φωνή Γραφή" και την ελληνική αντιπροσωπεία της UNESCO.

Με την επιστροφή της η Γλυκερία συνεχίζει τις εντατικές πρόβες για την έναρξη του προγράμματος στην "Σφεντόνα", παρέα με τον Κώστα Μακεδόνα, την Μελίνα Κανά και τον Γεράσιμο Ανδρεάτο.

MC Team ID