Η Γλυκερία στην Κωνσταντινούπολη!
Θα δώσει συναυλία στις 20 Μαρτίου
για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας...
10/3/05
Music Corner

Με μια μεγάλη συναυλία θα γιορτάσει το Οικουμενικό Πατριαρχείο την Κυριακή της Ορθοδοξίας! Προσκεκλημένοι θα είναι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Κωνσταντινούπολης, οι ξένες διπλωματικές αντιπροσωπείες, συμπαραστάτες του Πατριαρχείου καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Η εκδήλωση έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και στέφεται κάθε φορά με μεγάλη επιτυχία.
Το Πατριαρχείο έχει δώσει συναυλίες για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως την Νάνα Μούσχουρη, το Διονύση Σαββόπουλο, την Ορχήστρα Καμεράτα κ.ά.

Φέτος, προσκεκλημένη είναι η Γλυκερία που δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση του Πατριάρχη (κατά τη συνάντησή τους μετά την επιτυχημένη συναυλία της στην Κωνσταντινούπολη την 1η Μαΐου 2004) να συμμετάσχει με το συγκρότημά της στον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας.

Έτσι, στις 20 Μαρτίου θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Lutfi Kirdar - Anadolu Auditorium. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό συναυλιακό χώρο χωρητικότητας 2.000 ατόμων.

Η Γλυκερία, συνοδευόμενη από μια εξαιρετική δωδεκαμελή ορχήστρα θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με σκοπό την ανάδειξη του πλούτου της Ελληνικής μουσικής, ερμηνεύοντας τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Τσιτσάνη, παραδοσιακά, αλλά και τραγούδια από την Μικρά Ασία.

Την ορχήστρα αποτελούν οι:

" Δημήτρης Καπηλίδης - πλήκτρα, ακορντεόν
" Γιώργος Ρόκας - μπουζούκι, μπαγλαμά
" Πόλυς Πελέλης - μπάσο
" Λευτέρης Τζήμας - κρουστά
" Τζώρτζης Καλάργαρης - κιθάρα
" Γιάννης Φράγκος - βιολί
" Πέτρος Πελέλης - κρουστά
" Κώστας Σέγκης - πλήκτρα, φωνητικά
" Θωμάς Κωνσταντίνου - μπουζούκι, ούτι, τζουρά
" Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος - κλαρίνο, νέι, φλογέρα
" Σοφία Λαμπροπούλου - κανονάκι
Μαζί τους και ο Βασίλης Φωτόπουλος - τραγούδι

MC Team ID