Συναυλία για τον Στράτο!
Στις 24 Σεπτεμβρίου, θα λάμψουν πάλι τα τραγούδια του Στράτου Διονυσίου...
7/9/2005
Music Corner

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 χρόνων από το θάνατο του Στράτου Διονυσίου, ο Δήμος Βύρωνα εντάσσει στο πρόγραμμα των εκδηλώσεών του, μια μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον αξέχαστο λαϊκό βάρδο!

Το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου σπουδαία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού θα βρεθούν στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για να μας θυμίσουν τις μεγαλύτερες στιγμές της πλούσιας και σημαντικής διαδρομής του αλησμόνητου Στράτου Διονυσίου.

Οι γιοι του Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου και οι Αντώνης Ρέμος, Πασχάλης Τερζής, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασίλης Καρράς, Μελίνα Ασλανίδου, Σταμάτης Γονίδης, Νότης Σφακιανάκης, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Θέμης Αδαμαντίδης, Πίτσα Παπαδοπούλου και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια του Στράτου Διονυσίου και να μοιραστούν με το κοινό τη συγκίνηση της θύμησης του τραγουδιστή που αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της λαϊκής μουσικής ιστορίας μας.

Στη συναυλία - αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου, την καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας υπογράφει ο Τάκης Μουσαφίρης, συμμετέχουν επίσης οι συνθέτες Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Χρήστος Νικολόπουλος,
Τάκης Σούκας, Αντώνης Ρεπάνης, Σπύρος Παπαβασιλείου και Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο βουλευτής Γιώργος Λιάνης.

Στη διοργάνωση του μεγάλου μουσικού γεγονότος, σημαντική είναι η συμβολή των γιων του Στράτου Διονυσίου, Άγγελου και Στέλιου, ενώ την παραγωγή υπογράφει η εταιρεία Elliston Ltd.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συναυλία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί από τους γιους του Στράτου Διονυσίου στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα.

Η συναυλία θα ηχογραφηθεί και θα μαγνητοσκοπηθεί από τη Virus Music, προκειμένου να κυκλοφορήσει σε cd και dvd!

MC Team ID