Beep beep... News!
Μας ενδιαφέρουν όλους!
2/9/05
Επιμελείται η Συντακτική Ομάδα του Music Corner...

Νέος Βοσκόπουλος...

Ο νέος δίσκος του «μεγάλου ερωτικού» τραγουδιστή μας, Τόλη Βοσκόπουλου, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Virus Music, αναμένεται να αποτελέσει το μουσικό γεγονός της χρονιάς.
Ο ζωντανός μύθος του ελληνικού τραγουδιού επιστρέφει με ένα δίσκο-πρόταση που περιλαμβάνει τραγούδια, τα οποία έγραψε ειδικά για τον Τόλη Βοσκόπουλο η επί χρόνια συνεργάτιδα και φίλη του Σόφη Παππά.

Η μεταξύ τους χημεία τροφοδότησε, άλλωστε, στο παρελθόν το λαϊκό τραγούδι με μεγάλες επιτυχίες («Κι έλεγες», «Πόλη πεντάμορφη», «Γαλανομάτα μάγισσα» κ.α.).

Αποτέλεσμα της πολύμηνης δουλειάς στο στούντιο, είναι ένας κύκλος τραγουδιών με εχέγγυα διαχρονικότητας, κάτι που ο Τόλης Βοσκοπούλας έχει κατακτήσει στη διάρκεια της 40χρονης λαμπρής καριέρας του.
Η έμπνευση και η αγάπη για το λαϊκό τραγούδι συναντιούνται στο νέο δίσκο του Τόλη Βοσκόπουλου και της Σόφης Παππά «Αντίθετο ρεύμα», που φιλοδοξεί να μας οδηγήσει στο ρεύμα της ψυχαγωγίας και της μουσικής απόλαυσης
!

Music Corner

Η επιτυχία του Πάνου Κιάμου στα ΑΣΤΕΡΙΑ Γλυφάδας συνεχίζεται!

Ο Πάνος Κιάμος, που ξεκίνησε το Πάσχα για λίγες μόνο εμφανίσεις, έχει γοητεύσει το Αθηναϊκό κοινό που τον τιμάει καθημερινά με την παρουσία του. Η επιτυχία που σημείωσε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα έκανε τον επιχειρηματία να τον κλείσει και για το φθινόπωρο!

Έτσι, παρά τις πολλές προτάσεις που είχε, ο Πάνος Κιάμος - ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που ξέρουν τη
συνταγή να επικοινωνούν με το κοινό τους και να δημιουργούν απίστευτο κέφι - θα συνεχίσει να "ανεβάζει" τους θαυμαστές του στα ...ΑΣΤΕΡΙΑ, μέχρι τον Ιανουάριο!

Music Corner

"Ζήλεια που 'χει η αγάπη" είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Γιώργου Μαργαρίτη, που κυκλοφορεί στα μέσα Σεπτεμβρίου από την ΜΒΙ.

Ο δίσκος περιέχει λαϊκά τραγούδια σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Ηλία Κατσούλη.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από το στούντιο ηχογράφησης, από όπου δεν θα μπορούσε να λείψει ο πολύ καλός φίλος του Γιώργου Μαργαρίτη, Σπύρος Παπαδόπουλος!

Music Corner

Συναυλίες Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Δύο και μοναδικές!

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη μας υποδέχεται στο Θέατρο Βράχων για τη μία και μοναδική συναυλία που θα δώσει φέτος για το κοινό της Αθήνας. Μια βραδιά γεμάτη από τις ήδη μεγάλες επιτυχίες του πλατινένιου άλμπουμ "Ολα Στο Φως", αλλά και από γνωστά αγαπημένα της τραγούδια. Από τη βραδιά δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις μιας και μαζί με την Ελευθερία θα ανέβουν στη σκηνή παλιοί και καινούριοι φίλοι. Τα εισιτήρια προπωλούνται ήδη, και φροντίστε εγκαίρως, μια που η Ελευθερία ούτε τον ερχόμενο χειμώνα θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις στην Αθήνα...

...δύο μέρες αργότερα, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, έρχεται και η σειρά της Θεσσαλονίκης, για μία και μοναδική συναυλία στο Θέατρο Δάσους.

Music Corner

Ανακοίνωση αναβολής συναυλίας Μητροπάνου - Κανά

Η προγραμματισμένη συναυλία του Δημήτρη Μητροπάνου-Μελίνας Κανά για την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη δεν πραγματοποιήθηκε λόγω αξεπέραστων τεχνικών προβλημάτων της παραγωγής, λίγη ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας.

Η συναυλία του Δημήτρη Μητροπάνου και της Μελίνας Κανά, κατά συνέπεια, μεταφέρεται για την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον ίδιο χώρο, στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" στο Βύρωνα.

" Για την συναυλία της 12ης Σεπτεμβρίου ισχύουν τα ίδια εισιτήρια.
" Όποιος επιθυμεί μπορεί να επιστρέψει τα εισιτήρια μόνο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βύρωνα, Δευτέρα-Παρασκευή ώρες 09:00-19:00 έως τη Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου (Κύπρου και Ευαγγελικής Σχολής, Βύρωνα -Παλαιό Δημαρχείο Βύρωνα-τηλ 2107653776).
" Όποιος επιθυμεί μπορεί να αλλάξει το εισιτήριο για άλλη εκδήλωση του Φεστιβάλ από όλα τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων εκτός των δισκοπωλείων Metropolis και του δισκοπωλείου Salina.

Music Corner

Ακύρωση συναυλίας Φάμελλου

Η εταιρία Ερωδιός ΕΠΕ σας ενημερώνει ότι η συναυλία του Μανώλη Φάμελλου και των προσκεκλημένων του καλλιτεχνών οι οποίοι συμμετέχουν και στο νέο του cd με τίτλο «Ποτέ Όπως Πριν», η οποία είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Βύρωνα στις 22 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το βεβαρημένου πρόγραμμα του Μανώλη Φάμελλου λόγω της συμμετοχής του στο μουσικό σχήμα Γιάννης Κότσιρας-Μανώλης Φάμελλος-Ραλλία Χρηστίδου και οι υποχρεώσεις του για το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης δεν του επέτρεψαν την έγκαιρη και άρτια προετοιμασία αυτής της ιδιαίτερης συναυλίας.

Ο Μανώλης Φάμελλος και η εταιρία μας υπόσχονται ότι το ραντεβού θα ανανεωθεί για έναν άλλο χώρο και μια νέα ημερομηνία μέσα στον χειμώνα που ακολουθεί.

Music Corner

Ξεκινούν Καίτη Γαρμπή - Χρήστος Δάντης στη Θεσσαλονίκη

Τη παρακάτω ενημέρωση μας την έστειλε ένα από τα fun club της τραγουδίστριας και σας τη παρουσιάζουμε αυτούσια...

Νύχτες κεφιού, γεμάτες αγαπημένα τραγούδια και χορό, ετοιμάζεται να προσφέρει η Καίτη Γαρμπή, που από τις 2 Σεπτέμβρη θα εμφανίζεται στο Odeon της Θεσσαλονίκης (περιοχή αεροδρομίου, δίπλα στο καζίνο). Πλαισιωμένη από τον συνθέτη του νούμερο ένα τραγουδιού της Ευρώπης, Χρήστο Δάντη, καθώς και τους νέους και ταλαντούχους Χρήστο Αβραμίδη, Ανδρέα Έκτορα και Ιωάννα Κουταλίδου, η Καίτη θα κάνει το κοινό της βόρειας Ελλάδας να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές.

Μετά την κυκλοφορία του νέου δίσκου της Καίτης, "Έχω Στα Μάτια Ουρανό", η αγαπημένη μας τραγουδίστρια θα ενώσει και επί πίστας τις δυνάμεις της με τον Χρήστο Δάντη, σε ένα pop πρόγραμμα, με άφθονα λαϊκά στοιχεία και γεμάτο παλιές και νέες αγαπημένες ερμηνείες.

Το ανεπανάληπτο σχήμα της Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσε παρά να στεγαστεί σε έναν μοναδικό χώρο. Το νέο και πλήρως ανακαινισμένο Odeon, διαμορφωμένο ως αρχαίο θέατρο, είναι πολυτελέστατο και εξοπλισμένο με τεχνολογικά συστήματα φερμένα από την Ιταλία, φιλοδοξώντας να γίνει το παλάτι της νυχτερινής ζωής στη συμπρωτεύουσα. Στο θρόνο του, λοιπόν, από 2 Σεπτέμβρη ανεβαίνει η αγαπημένη όλων, Καίτη Γαρμπή!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο fan club της Καίτης Γαρμπή: http://clubs.pathfinder.gr/kaitigarmpionline

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η πρεμιέρα τελικά θα πραγματοποιηθεί στις 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...

Music Corner


Και το ανεκδοτάκι μας...!

Αυτή τη φορά έχουμε ανέκδοτο - εξίσωση!

MC Team ID