30 χρόνια Αντώνης Βαρδής!
Το γιορτάζει με μια μοναδική συναυλία στις 20 Μαρτίου!
1/3/2006
Music Corner

Ο Αντώνης Βαρδής γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική δισκογραφία και καλεί τους φίλους του να τραγουδήσουν μαζί σε μία και μοναδική τρίωρη συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2006, στις 8:00 μ.μ.

Μία συναυλία που προβλέπεται να έχει μεγάλη επιτυχία και που γι' αυτό εγγυώνται οι παρουσίες στη σκηνή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Γιώργου Νταλάρα, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, του Γιάννη Πάριου, του Αντώνη Ρέμου, του Πασχάλη Τερζή, της Μελίνας Ασλανίδου και του Γιάννη Βαρδή.

Ο Αντώνης Βαρδής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
Η δουλειά του 30 χρόνια τώρα στο μουσικό χώρο, τον έχει κατατάξει στους πιο αξιόλογους δημιουργούς, με τραγούδια που ερμήνευσαν οι μεγαλύτεροι τραγουδιστές, παλιοί και νεότεροι. Μια συναυλία όμως, είναι διαφορετικό πράγμα από τη δισκογραφική δουλειά. Η συναυλία χρειάζεται στίγμα. Και ποιος μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσει κανείς το στίγμα αυτό; Μα, το τραγούδι φυσικά!
Ένα τραγούδι που να εκφράζει αυτήν την ιδιαίτερη επαφή του τραγουδιστή με τον κόσμο. Ένα τραγούδι που να εκφράζει τη μαγεία αυτής της επαφής, που μόνο σε μια συναυλία μπορεί να βρει διέξοδο.

Έτσι λοιπόν φτιάχτηκε αυτό το τραγούδι, αφιερωμένο σ' αυτή τη συναυλία, σε αυτές που έγιναν, σε αυτές που θα γίνουν. "Μια συναυλία ακόμα" ο τίτλος του, σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, μουσική και ενορχήστρωση Αντώνη Βαρδή, ερμηνευμένο μοναδικά από τον ίδιο και τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Πάριο, Αντώνη Ρέμο, Πασχάλη Τερζή και Γιάννη Βαρδή.

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Δευτέρα 20 Μαρτίου, ώρα 8:00 μ.μ.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από τα δισκοπωλεία Metropolis και την Ticket Shop: 211.9559900, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου την ημέρα της συναυλίας.
Τιμές εισιτηρίων: 20€ και 15€ (φοιτητικό, μαθητικό, παιδικό).
Πληροφορίες: 210.6898215

MC Team ID