Νταλάρας - Χατζηγιάννης, μαζί σε ΗΠΑ - Καναδά!
Ξεκινώντας από σήμερα στη Νέα Υόρκη, θα δώσουν 6 συνολικά συναυλίες...
5/4/2006
Music Corner

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ταξιδεύουν μαζί στις ΗΠΑ και τον Καναδά για μια περιοδεία που αριθμεί έξι σταθμούς: ξεκινώντας στις 5 Απριλίου στο Manhattan Center της Νέας Υόρκης, ενώ στη συνέχεια θα εμφανιστούν σε επιλεγμένους χώρους στο Σικάγο, το Ατλάντικ Σίτυ, τη Βοστόνη και τέλος στο Μόντρεαλ και το Τορόντο του Καναδά.

Μια ξεχωριστή μουσική συνύπαρξη, γεύση της οποίας πήραμε τον Ιούνιο του 2004, όταν ο μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας και ο σημαντικότερος καλλιτέχνης και δημιουργός της νέας γενιάς Μιχάλης Χατζηγιάννης, συνεργάστηκαν για δύο παραστάσεις που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και αμέσως μετά στην Κύπρο.

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες με μεγάλη απήχηση στο κοινό, σε ένα πρόγραμμα με τους δυο τους στη σκηνή στο μεγαλύτερο μέρος του, που περιλαμβάνει τραγούδια - σταθμούς της ελληνικής μουσικής σκηνής. Τραγούδια από μεγάλους συνθέτες και στιχουργούς, καθώς και επιλεγμένα τραγούδια από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, που "αποκαλύπτουν" και άλλες διαστάσεις του γνωστού ρεπερτορίου τους. Βέβαια, ένα μεγάλο μέρος της συναυλίας καλύπτουν οι μεγάλες επιτυχίες από τη δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα, τραγούδια - σύμβολα για τον ελληνισμό της διασποράς και τα τραγούδια που έχει γράψει και ερμηνεύσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και όλα έχουν βρεθεί στην κορυφή των chart και έχουν γίνει τα πιο αγαπημένα του κοινού. Μαζί τους θα εμφανιστεί μια εξαιρετική τραγουδίστρια, η Δέσποινα Ολυμπίου, που έχει δώσει ήδη ικανά δείγματα του ταλέντου της.

Δεκατέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί συμπράττουν επί σκηνής καθ' όλη τη διάρκεια της περιοδείας: Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι), Μανώλης Πάππος (μπουζούκι), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρες), Άκης Τουρκογιώργης (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Ρετίκας (ακουστική κιθάρα), Σόλων Αποστολάκης (πιάνο-πλήκτρα), Δημήτρης Μπέλλος (πλήκτρα), Γιώργος Παπαχριστούδης (πλήκτρα), Χάρης Κελλάρης (μπάσο), Ντάσσο Κούρτη (ακορντεόν), Στέφανος Δημητρίου (τύμπανα) και Πέτρος Κούρτης (κρουστά). Τις ενορχηστρώσεις έχουν επιμεληθεί οι: Κώστας Γανωσέλης, Γιώργος Νταλάρας, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Σόλων Αποστολάκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας...

Τετάρτη 5 Απριλίου Νέα Υόρκη Manhattan Center
Παρασκευή 7 Απριλίου Σικάγο Rosemont Theater
Σάββατο 8 Απριλίου Ατλάντικ Σίτι Mark G. Etess Arena
Δευτέρα 10 Απριλίου Βοστώνη The Wang Theater
Παρασκευή 14 Απριλίου Μόντρεαλ Place Des Arts
Σάββατο 15 Απριλίου Τορόντο Roy Thompson Hall

MC Team ID