Η Δήμητρα Γαλάνη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!
Δίνει συναυλία στα πλαίσια εκδηλώσεων για την πρόληψη και τη θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη...
2/11/2006
Music Corner

Με μια μεγάλη συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην αίθουσα "Αλεξάνδρα Τριάντη", στις 14 Νοεμβρίου, θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις, που οργανώνει το Εθνικό Κέντρο Έρευνας, Πρόληψης και Θεραπείας του Σακχαρώδη Διαβήτη και των Επιπλοκών του (Ε.ΚΕ.ΔΙ.) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Διαβήτη 2006.

Ο φετινός όμως εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Διαβήτη (14 Νοεμβρίου) είναι πολύ σημαντικός, αφού σ' όλο τον κόσμο προωθείται μια τεράστια καμπάνια, ώστε να πειστεί ο ΟΗΕ να καθιερώσει επίσημη ημέρα για τον Διαβήτη, αλλά και να εγκρίνει ένα ψήφισμα που θα ωθεί τις αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες να προωθήσουν προγράμματα αντιμετώπισης του Διαβήτη σε ομάδες και κοινότητες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης σε οποιοδήποτε πρόγραμμα φροντίδας για την αντιμετώπιση της νόσου. Το φετινό σύνθημα της παγκόσμιας ημέρας για τον Διαβήτη είναι "Φροντίδα για όλους"...

Αρωγός σ' αυτή τη "σταυροφορίας ενημέρωσης" η Δήμητρα Γαλάνη, η οποία στην μοναδική αυτή συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια, είτε δικά της, είτε από συνεργασίες - σταθμούς στη καριέρα της με μεγάλους δημιουργούς...
Με νέες ενορχηστρώσεις και εμπνευσμένες διασκευές από τον Γιώργο Ζαχαρίου αλλά πάνω απ' όλα με τον μοναδικό τρόπο που έχει να επικοινωνεί με το κοινό της ξεδιπλώνοντας μια πολυδιάστατη ερμηνευτική άποψη και μια πραγματικά πληθωρική προσωπικότητα, η Δήμητρα Γαλάνη κάνει τα πράγματα να είναι κάθε φορά καινούργια σαν να είναι η πρώτη φορά!

Μαζί με 14 μοναδικούς σολίστες - μουσικούς που είναι οι :
Γιώργος Ζαχαρίου-πιάνο/πλήκτρα, Μάριος Τούμπας-πλήκτρα, Γιάννης Άννινος-μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας-κιθάρες, Σάββας Χριστοδούλου-κιθάρες, Παναγιώτης Τσεβάς-ακορντεόν/φωνητικά, Μιχάλης Καπηλίδης-τύμπανα, Άγγελος Πολυχρόνου-κρουστά, Σπύρος Γκούμας-μπουζούκι, Κοσμάς Κοκκόλης-μπουζούκι/φωνητικά, με τη Χριστίνα Αργύρη στα φωνητικά και στα πνευστά τους: Νίκο Σακκελαράκη (τρομπέτα), Αντώνη Ανδρέου (τρομπόνι) και Δημήτρη Τσάκα (σαξόφωνο), η Δήμητρα Γαλάνη υπόσχεται μια μαγική βραδιά που θα ενισχύσει αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό.

Άλλωστε η μουσική, το τραγούδι, σαν "όχημα" μεταφοράς των αισθημάτων πρέπει πάντα να δίνει το παρόν του, εκεί που χτυπάει η καρδιά της κοινωνίας, εκεί που χτυπά η καρδιά της επιστήμης, και να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες για την αναβάθμιση της ζωής όλων μας.

Η συναυλία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Τιμές εισιτηρίων: 100€ Διακεκριμένη ζώνη,
75€ Α' Ζώνη,
50€ Β' Ζώνη,
30€ Γ' Ζώνη,
16€ φοιτητικό εισιτήριο.

MC Team ID