Ο "κουρσάρος" ανεβαίνει Θεσσαλονίκη!
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, όλο τον Δεκέμβρη!
9/11/2006
Music Corner

Ο Βασίλης Παπακωσταντίνου, μετά την θριαμβευτική καλοκαιρινή περιοδία του, επιστρέφει κι αυτόν τον χειμώνα με "παρεΐστικη" διάθεση και παλμό στην Αποθήκη του Μύλου!

Ο Βασίλης Παπακωσταντίνου στην 33χρονη μουσική πορεία του έχει το "στίγμα" του ασυμβίβαστου, υπηρετώντας την ελληνική ροκ με το δικό του ιδιαίτερο ύφος, προσαρμόζοντας στην ελληνική μουσική, την ροκ αισθητική και συνδυάζοντας παράλληλα τον πολιτικό και κοινωνικό προβληματισμό με το συναίσθημα.

Οι εμφανίσεις του στο Μύλο θα αποτελέσουν μουσικό γεγονός, γιατί θα δώσουν την ευκαιρία να "συγκρουστεί" ο μεγάλος καλλιτέχνης με το κοινό, μέσα από τις μελωδίες, τους στίχους και τις ερμηνείες που ζητούν συμμετοχή, συνενοχή και ευαίσθητα αντανακλαστικά! Άλλωστε, είναι γνωστό, ότι η μοναδική ποιότητα της μουσικής του έχει κερδίσει ένα τεράστιο και απαιτητικό κοινό και μετατρέπει την κάθε του εμφάνιση σε γιορτή.

Δυναμικός, μελωδικός, ακούραστος και πάνω από όλα ροκ, θα τραγουδήσει μαζί με το κοινό του τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αλλά και τραγούδια ιδιαίτερα που βασίστηκαν στην μαγική πένα μεγάλων ποιητών, όπως των Καββαδία, Λοΐζου, Καρυωτάκη, αλλά και του Αλκαίου, του Τριπολίτη, του Ιωάννου.

Μαζί του θα είναι το συγκρότημα 1550 και η Ζακλίν Σταματοπούλου.

Ραντεβού λοιπόν με την "ενήλικη εφηβεία" μας, Δεκέμβρη στην "Αποθήκη" του "Μύλου", στη Θεσσαλονίκη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εναρξη : Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου
Ημερ.παραστάσεων : κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Δεκέμβρη και 24-25/12, 31/12-1/1/2007
Χώρος : ΑΠΟΘΗΚΗ/ΜΥΛΟΣ
Ώρα έναρξης : 22.00
Τιμή εισιτηρίου : 25€ (με ποτό)
Τηλ. Κρατήσεων : 2310551836-38

MC Team ID