Η Μελίνα Ασλανίδου στο Μετρό!
Μας υπόσχεται ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι...
15/2/2007
Χορηγός επικοινωνίας: Music Corner

Η Μελίνα Ασλανίδου, μία σύγχρονη ερμηνεύτρια η οποία έχει βαθιές ρίζες στο λαϊκό τραγούδι αλλά ξέρει να αφομοιώνει με τον πιο προσωπικό τρόπο τα σημεία των καιρών, μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στη μουσική σκηνή "ΜΕΤΡΟ" από την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα & Τρίτη.

Τραγούδια που επιλέχθηκαν με βάση το συναίσθημα συναρμολογούν ένα μουσικό παζλ με βασικό άξονα την συμμετοχή του κοινού.

Συντροφιά με τον Γιάννη Παπαζαχαριάκη στην κιθάρα και τον Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι, η Μελίνα Ασλανίδου παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που περιλαμβάνει επιλογές από τις προσωπικές της δουλειές, τραγούδια φίλων-δημιουργών από τη σύγχρονη ελληνική σκηνή, μαζί με διασκευές αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών. Ένα ταξίδι από Ζαμπέτα μέχρι Σακελαρίου κι από Κατσιμίχα έως Κραουνάκη, είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνουν τα Δευτερότριτα μας πιο όμορφα.

Ραντεβού λοιπόν στο "ΜΕΤΡΟ", τον γνώριμο φιλικό χώρο, όπου όλοι γινόμαστε μια μεγάλη συντροφιά, που μοιράζεται τον παλμό της καλής μουσικής.

Ώρα έναρξης: 21:30

ΜΕΤΡΟ Live
Γκύζη & Κάλβου 83 - Αθήνα
210.6439089, 210.6461980

MC Team ID