Έρχεται με τη "Λοξή Φάλαγγα"!
Ο Νίκος Παπάζογλου και το συγκρότημά του,
ξεκινούν σύντομα εμφανίσεις στη Πλάκα...

26/10/2007
Δελτίο Τύπου
Music Corner

Τον χάσαμε όλο το καλοκαίρι. Τον κέρδισε η άλλη του μεγάλη αγάπη η θάλασσα - το ιστιοφόρο του και τα μικρά νησάκια της άγονης γραμμής του Αιγαίου! Μάταια τον περιμέναμε να εμφανιστεί στην Αθήνα έστω και τον Σεπτέμβρη στον Λυκαβηττό ή στους Βράχους.

Να λοιπόν το γεγονός! Ο Νίκος Παπάζογλου στο ΖΟΟΜ σε ένα πρόγραμμα γιορτής και συνάντησης όλων των φίλων.

Το συγκρότημα του με την επωνυμία "Ταχεία Θεσσαλονίκης" και από το '89 και εντεύθεν "Λοξή Φάλαγγα" αποτελείται από φίλους του μουσικούς με τους οποίους έχει μακροχρόνια συνεργασία. Η πραμάτεια του είναι μια πολύτιμη προίκα από εξαιρετικά τραγούδια που αγαπήθηκαν και έχουν την θέση τους στις καρδιές του απανταχού ακροατηρίου τους. Πρόκειται για τραγούδια που περιέχονται σε επτά συλλογές - δίσκους - που έτυχαν εκπληκτικής αποδοχής.

Δείγματα του προγράμματος και των διαθέσεων του απολαύσαμε στην ολιγοήμερη εμφάνιση του στον ίδιο χώρο πέρυσι το χειμώνα, αυτός λοιπόν θα είναι και ο κορμός του προγράμματος που θα παρουσιάζει στο ΖΟΟΜ από τις 9 Νοεμβρίου για κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Τραγούδια πολυαγαπημένα από το σύνολο της δισκογραφίας καθώς και τραγούδια άλλων ομότεχνων του, κλασσικών, παραδοσιακών και νεότερων που αγαπά ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Αυτά εγγυώνται ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συνάμα ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό.

Συνοδοιπόροι και συνταξιδιώτες του το "Αριστερό (ακουστικό) Κέρας της Λοξής Φάλαγγας"!

Νίκος Οικονομίδης Βιολί
Βαγγέλης Λιόλιος Μπουζούκι
Γιάννης Κολοβός Ακ. Μπάσσο
Ανδρέας Βουδούρης Πιάνο
Δημήτρης Τσικούρης Κιθάρες
Έλενα Δεληχρήστου Τραγούδισμα και κρουστά
Επιμέλεια ήχου Αγγελίνα Υφαντή
Φωτισμοί Αργύρης Μαρινόπουλος

ΕΝΑΡΞΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Zoom
Κυδαθηναίων 39, Πλάκα
Τηλ. Κρατήσεων: 210.3225920
Είσοδος (με ποτό): 15€
MC Team ID