"ΟΙ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ"!
Ο στιχουργός ¶λκης Αλκαίος, γίνεται αιτία μιας καταπληκτικής μουσικής συνάντησης!
7/11/2007
Music Corner
Δελτίο Τύπου

Μόλις ολοκληρώθηκε, με πρωταγωνιστή τον στιχουργό ¶λκη Αλκαίο, το δεύτερο βιβλίο-cd της σειράς "¶ξιος λόγος" με παραγωγούς τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μιχάλη Κουμπιό.

Το cd, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στο επόμενο διάστημα, έφερε κοντά μια πλειάδα ολοκληρωμένων καλλιτεχνών της εποχής μας. Όλοι όσοι συμμετείχαν άφησαν την αύρα τους σε ένα cd, που όσοι το έχουν ακούσει δηλώνουν αβίαστα πως πρόκειται για τον δίσκο της χρονιάς! Απίστευτο και όμως αληθινό! Όλα αυτά τα ονόματα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αρλέτα, Βαγγέλης Γερμανός, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Χρήστος Θηβαίος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Βασίλης Καζούλης, Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας (ξανά μαζί), Σωκράτης Μάλαμας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μπάμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζούδιαρης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Νταλάρας, Μιχάλης Κουμπιός.

Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας, συναντιούνται ξανά με τον Γιώργο Νταλάρα, σε νέο τραγούδι που έγραψαν μαζί ο Πάνος και ο Χάρης σε στίχους ¶λκη Αλκαίου...

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Νταλάρας με τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα που μοιράστηκαν μαζί στίχους όπως:

Σε μια οθόνη οι τίτλοι πέφτουνε του τέλους
Στο δρόμο βγαίνουνε οι τελευταίοι πελάτες
Η νύχτα ενώνει λωποδύτες και αγγέλους
Στον τοίχο γράφει είμαστε όλοι μετανάστες

MC Team ID