"Οι τροβαδούροι της καρδιά μου"!
Το δεύτερο βιβλίο-cd της σειράς "¶ξιος Λόγος",
έχει πρωταγωνιστή τον στιχουργό ¶λκη Αλκαίο...

5/12/2007
Δελτίο Τύπου
Music Corner

Το δεύτερο βιβλίο-cd της σειράς "¶ξιος λόγος" με παραγωγούς τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μιχάλη Κουμπιό έχει πρωταγωνιστή τον στιχουργό - ποιητή ¶λκη Αλκαίο...

Το cd έφερε κοντά μια πλειάδα ολοκληρωμένων καλλιτεχνών της εποχής μας. Όλοι όσοι συμμετείχαν άφησαν την αύρα τους σε ένα cd, που όσοι το έχουν ακούσει δηλώνουν αβίαστα πως πρόκειται για τον δίσκο της χρονιάς!

Αρλέτα, Βαγγέλης Γερμανός, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Χρήστος Θηβαίος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Βασίλης Καζούλης, Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας (ξανά μαζί για τη περίσταση!), Σωκράτης Μάλαμας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μπάμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζούδιαρης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Νταλάρας, Μιχάλης Κουμπιός.

Στο βιβλίο της έκδοσης υπάρχει κείμενο του Θάνου Μικρούτσικου και της Μάρως Δούκα καθώς και πίνακες - σχόλια του Δημήτρη Μπάγκα που πλαισιώνουν τα 13 τραγούδια.

Ο ¶λκης Αλκαίος είδε αυτά τα "13 παραμιλητά", όπως τα χαρακτηρίζει στο σημείωμα του δίσκου, ως "αφορμές για συνάντηση με εξαίσιους τροβαδούρους". Απολαύστε τα 13 τραγούδια του δίσκου και διαπιστώστε πώς ενέπνευσε μοναδικά τους τροβαδούρους της καρδιάς του!

---

Δεκατρία παραμιλητά. Σαν παιδιά σε γαϊτανάκι.
Γύρω από τα ενυδρεία του έρωτα και του ονείρου.
Αφορμές για συνάντηση μ' εξαίσιους τροβαδούρους.
Γιώργο Νταλάρα, σ' ευχαριστώ που αγκάλιασες αυτή τη δουλειά με τον ενθουσιασμό σου,
το χρόνο και την αγάπη σου. Sine qua non.
Μιχάλη Κουμπιέ, σ' ευχαριστώ που τη συνέδραμες ουσιαστικά, ακούραστα και άψογα.
Δημήτρη Μπάγκα, σ' ευχαριστώ για τους εξαιρετικούς πίνακες- σχόλια.
Τέλος και πρώτα, ευχαριστώ τους τραγουδοποιούς.
Που ήρθαν ασμένως σ' αυτήν τη συνάντηση. Και μου χάρισαν απλόχερα την αύρα τους.

ΑΛΚΗΣ ΑΛΚΑΙΟΣ

MC Team ID