"Γυρίσε την Ελλάδα", επιστρέφει στην Αθήνα!
Η Χάρις Αλεξίου κλείνει τη περιοδεία της με δύο συναυλίες σε Πετρούπολη και Υμηττό!
2/9/2008
www.musiccorner.gr
Music Corner

Η περιοδεία της Χάρις Αλεξίου με τίτλο "Γυρίζοντας την Ελλάδα" που ξεκίνησε θριαμβευτικά από το Καλλιμάρμαρο και κατέκτησε το κοινό σε ολόκληρη την Ελλάδα κλείνει πανηγυρικά στην Αθήνα!

8 Σεπτεμβρίου στην Πετρούπολη - Θέατρο Πέτρας
20 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Υμηττού - Θέατρο Βράχων

Σ' αυτήν την τελευταία συναυλία-γιορτή έρχονται από την Κορσική οι αγαπημένοι στο ελληνικό κοινό "I Muvrini", οι οποίοι έχουν συνεργαστεί ξανά με την Χάρις Αλεξίου στο παρελθόν, στην μεγάλη συναυλία της στο Παρίσι.

Μετά την "Εκτός συνόρων" περιοδεία της σε Βοστόνη, Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Ισραήλ, όπου χιλιάδες κόσμου παρακολούθησε τις συναυλίες και απέσπασε θριαμβευτικά σχόλια από τον διεθνή τύπο, η Χάρις Αλεξίου ξανασυνάντησε τους φίλους της μ' ένα πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης, σε μια περιοδεία που κατέκτησε το κοινό σ' ολόκληρη την Ελλάδα.

Μαζί της, σ' αυτό το ξεχωριστό πρόγραμμα ο Μπάμπης Στόκας με τα τραγούδια του που τραγουδιούνται σε κάθε συναυλία απ' όλους μας και η Ανδριάνα Μπάμπαλη που μας δίνει πάντα μια ξεχωριστή μουσική και σκηνική παρουσία.

Ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό με τους τρεις καλλιτέχνες επί σκηνής να εναλλάσσονται, να συναντιόνται και να μοιράζονται τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε.

Την μουσική επιμέλεια έχει ο Κώστας Παπαδούκας για την εννεαμελή ορχήστρα. Μπουζούκι- Δημήτρης Μαριωλάς, Κιθάρα- Χρήστος Περτσινίδης, Μπάσο- Νίκος Πολίτης, Πνευστά- Θύμιος Παπαδόπουλος, Τύμπανα-Χρήστος Γκοτσίνας, Κρουστά- Τάκης βασιλείου, Πλήκτρα,ακορντεόν-Νίκος Καλατζάκος, Βιολί - Θάνος Γκουλετζής και Πιάνο και Ενορχηστρώσεις ο Κώστας Παπαδούκας.
Στον ήχο ο Παύλος Σαπουντζής και ο Αντώνης Παραμύθης και στους φωτισμούς ο Alain Lonchampt

Μια παράσταση με την αισθητική και την σφραγίδα της Χάρις Αλεξίου.

MC Team ID