Για ποιον χτυπάει το ..."καμπανάκι";
Νέο δισκογραφικό label που στοχεύει στην αφύπνιση του ελληνικού τραγουδιού!
7/12/06
Music Corner

Με πρωτοβουλία του Γιώργου Νταλάρα και του Μιχάλη Κουμπιού, δημιουργήθηκε το label "Καμπανάκι", με τ' όνομά του να δηλώνει σαφέστατα ότι πρόκειται για μια προσπάθεια αφύπνισης!

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο Prive Club Restaurant "Ozel", γιόρτασαν την πρώτη τους κυκλοφορία.

Το "Σπάει το Ρόδι" είναι το πρώτο βιβλίο-cd με 13 καινούρια τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου από μια σειρά που φέρει τον τίτλο "¶ξιος Λόγος" κι έχει σκοπό της να φωτίσει το λόγο στο ελληνικό τραγούδι.

Στη βραδιά ήταν πλήθος γνωστών συνθετών, στιχουργών, τραγουδιστών και δημοσιογράφων που άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις δηλώσεις του Λευτέρη Παπαδόπουλου, του Γιώργου Νταλάρα, της Χάρις Αλεξίου, του Μιχάλη Κουμπιού και του διευθύνοντος συμβούλου της "Universal", Θάνου Καραγρηγόρη.

Στόχος της σειράς, που θα υποδεχθεί και δίσκους των Μάνου Ελευθερίου, Μιχάλη Γκανά, ¶λκη Αλκαίου, Θοδωρή Γκόνη, Ηλία Κατσούλη κ.ά., είναι να εντοπιστούν νέα ταλέντα, να συνυπάρξουν αρμονικά η εμπειρία των παλαιοτέρων με την ενέργεια των νεοτέρων.

Όπως τονίστηκε η πρωτοβουλία αυτή είναι ένα ανοιχτό πεδίο για να συνυπάρξουν αρμονικά οι νέες με τις παλαιότερες δυνάμεις του καλλιτεχνικού μας τραγουδιού.

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων πως "το ωραίο αυτό στοίχημα αν πετύχει, θ' αλλάξει το τοπίο στο τραγούδι που'χει "πιάσει πάτο"".

MC Team ID