The Life Gallery Dining Room Colection
Μια μουσική συλλογή με δυνατές στιγμές! Η επίσημη παρουσίαση του cd...
22/12/06
Music Corner

Όλη η κοσμική Αθήνα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της κυρίας Τζίνας Μαμιδάκη και του κυρίου Μάκη Μάτσα για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο ξενοδοχείο Life Gallery. Αφορμή η κυκλοφορία της μουσικής συλλογής The Life Gallery Dinning Room Collection από την Minos Emi, η πρώτη συλλογή που δημιουργείται σε συνεργασία με κάποιο ξενοδοχείο στην Ελλάδα!

Η The Life Gallery Dinning Room Collection αποτελείται από τραγούδια και μουσικές συνθέσεις καλλιτεχνών που έχουν δώσει το προσωπικό τους στίγμα στη διεθνή μουσική σκηνή. Από Goldfrapp και Royskopp μέχρι Sarah Brightman, Spiller και Liza Minnelli και Depeche Mode. 2 CDs που κρατούν το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο τραγούδι και κάνουν την ακρόαση πραγματική απόλαυση.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι άρχισαν να καταφθάνουν στον χώρο του ξενοδοχείου από τις 9 το βράδυ, ενώ το πάρτυ διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Φίλοι της κυρίας Μαμιδάκη και του κυρίου Μάτσα, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, όλοι ήταν εκεί για να ακούσουν πρώτοι τη νέα συλλογή και να μπουν στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα, που ήταν διάχυτο στον χώρο της εκδήλωσης.

Soundtrack της βραδιάς στο Life Gallery ήταν βεβαίως τα τραγούδια της συλλογής, αλλά και μια live performance με σαξόφωνο που έδωσε ξεχωριστή, γιορτινή νότα στην βραδιά!

MC Team ID