Αλεξίου - Μάλαμας - Ιωαννίδης...
Παρουσίασαν το live album τους από τη περσινή συναυλία στο Λυκαβηττό!
2/4/07
Music Corner

Mια υπέροχη βραδιά χάρισαν την Πέμπτη, 29 του μηνός οι Αλεξίου - Μάλαμας - Ιωαννίδης σε γνωστούς, φίλους και δημοσιογράφους που μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν, αλλά και να γνωρίσουν, την νέα τους δουλειά. Ένα διπλό live cd από την συναυλία που έδωσαν τον Σεπτέμβριο του 2006 με την υποστήριξη του σταθμού Μελωδία... Σε έναν πολύ φιλόξενο χώρο στο Γκάζι, που κυριολεκτικά είχε γεμίσει, οι τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες παρουσίασαν την δουλειά τους και μίλησαν στον κόσμο.

Πρώτος στην εκδήλωση έφτασε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, συνοδευόμενος από φίλους, ενώ ένα μισάωρο αργότερα προστέθηκε στην παρέα τους και ο Σωκράτης Μάλαμας. Και οι δύο τους ήταν πολύ απλοί και επικοινωνιακοί, ενώ ταυτόχρονα φαίνονταν να απολαμβάνουν αλλά και να αγχώνονται από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου (ας μην ξεχνάμε ότι Μάλαμας και Ιωαννίδης δεν είχαν κάνει ποτέ ως τώρα παρουσίαση δίσκου)!

Με μια μικρή καθυστέρηση έφτασε και η Χαρούλα Αλεξίου συνοδευόμενη από τον γιο της Μάνο Θεοφίλου, ενώ στη συνέχεια έκαναν την εμφάνισή τους και οι Λευτέρης Παπαδόπουλος και Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης (πολύ στενός φίλος της Χαρούλας).

Λίγο αργότερα οι τρεις πρωταγωνιστές του live album σηκώνονται και παίρνουν τα μικρόφωνα. Τον λόγο πρώτα παίρνει η κυρία της παρέας, λέγοντας πόσο πολύ εκτιμά και θαυμάζει το έργο των δύο συναδέλφων της, αλλά και το πόσο πολύ ήθελε να δουλέψει μαζί τους.
"Είναι από τα πιο ευχάριστα πράγματα που μου έχουν συμβεί τους τελευταίους δύο μήνες" παραδέχτηκε η Χαρούλα, αφού πρώτα ευχαρίστησε και τον Οδυσσέα Ιωάννου, στον οποίο ανήκε η ιδέα της καλλιτεχνικής αυτής συνύπαρξης. Η ερμηνεύτρια συνέχισε επίσης ευχαριστώντας ή καλύτερα ...πειράζοντας τους δύο φίλους της, αφού είναι η πρώτη φορά που κάνουν παρουσίαση δίσκου μπροστά σε κοινό. Μάλαμας και Ιωαννίδης απάντησαν: "είναι πρώτη φορά που κάνουμε παρουσίαση και αυτό επειδή μας το ζήτησε η Χαρούλα και με τίποτα δεν μπορούμε να της αρνηθούμε ό,τι κι αν μας ζητήσει...". Ο Αλκίνοος βέβαια συνέχισε λέγοντας: "μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ποτέ παρουσίαση δίσκου, από δω και πέρα ...δεν θα ξανακάνω"!


Το εξώφυλλο του live album

Ακόμη μίλησαν για την απίστευτη χημεία που τους έδεσε από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους αφού ένιωσαν αμέσως πολύ άνετα ο ένας με τον άλλον, αλλά και για τον πόσο κόπιασαν αλλά και αγάπησαν τη δουλειά αυτή.

Ο Σωκράτης Μάλαμας με τη σειρά του είπε ότι όλοι, τόσο οι τεχνικοί όσο και οι ίδιοι εργάστηκαν πάρα πολύ για βγει το cd, αλλά και ότι οι τρεις καλλιτέχνες έχτισαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μια ισχυρή σχέση ζωής.

Η βραδιά ήταν πραγματικά ξεχωριστή και είδαμε αυτούς τους "μύθους" της σύγχρονης ελληνικής μουσικής έτσι όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ, τελείως απλούς οικείους και προσιτούς...

{Το cd κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: διπλό cd με ή χωρίς dvd με την βιντεοσκόπηση της συναυλίας }

-----

***Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner...
*** Όλες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί με ψηφιακή μηχανή Olympus, για λογαριασμό του Music Corner.

MC Team ID