"Δυνατά 1986-2007"!
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσίασε μια συλλογή
με τα σημαντικότερα τραγούδια της καριέρας της!

19/12/07
Music Corner
Music Corner

Όταν έχεις ζήσει, πολλές, δυνατές και ξεχωριστές στιγμές, όταν το σύνολο του έργου σου θεωρείται κομμάτι του εαυτού σου, τότε πράγματι μπορείς και να το μοιραστείς.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, δεν συμπαθεί ούτε τις "συλλογές" ούτε τα περιττά λόγια μακριά από τη σκηνή. Παρόλα αυτά δημιούργησε ένα από τα ωραιότερα best με τίτλο "ΔΥΝΑΤΑ 1986-2007" θυμίζοντάς μας, ότι πολλές φορές η φωνή της έγινε ο δίαυλος επικοινωνίας για τα δικά μας συναισθήματα.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, με μία ιδιαίτερη εσωτερική δυναμική η ίδια, κατάφερε και "μπερδεύτηκε" ανάμεσα σε φίλους και μίλησε για τα 21 χρόνια της στο τραγούδι, για τους "συνοδοιπόρους" συνεργάτες της και τα μουσικά ταξίδια τους. Δίπλα της, οι φίλοι της Μιχάλης Γκανάς, Λίνα Νικολακοπούλου, Σταμάτης Κραουνάκης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Νίκος Μωραΐτης, Αντώνης Μιτζέλος κι από τα χρόνια της "Οπισθοδρομικής Κομπανίας", ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, που λεπτό δεν σταμάτησε να "σφραγίζει" στιγμές, βγάζοντας συνεχώς φωτογραφίες!

Το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου, στο κατάμεστο "Central" της Πλατείας Κολωνακίου, βρέθηκαν κοντά της η Universal Music Greece, φίλοι δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, άνθρωποι της μουσικής, οι οποίοι θέλησαν να μοιραστούν με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την παρουσίαση του απόλυτου best με τίτλο "ΔΥΝΑΤΑ 1986-2007"...

Πέρασαν ήδη 21 χρόνια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, "Κοντραμπάντο", και το θεώρημα "η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται", ευτυχώς έγινε αξίωμα, δίχως να χρειαστούν ούτε εξηγήσεις, ούτε επιβεβαιώσεις.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ξεκίνησε και συνεχίζει "ΔΥΝΑΤΑ", όπως άλλωστε ονομάζεται και το διπλό cd της, που περιλαμβάνει 27 από τα καλύτερα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα, καθώς και το νέο της τραγούδι "Μην ορκίζεσαι" - διασκευή του ιταλικού τραγουδιού "Come Mona Lisa", σε στίχους Νίκου Μωραΐτη.

*** Φωτογράφηση NDP Photo Agency, Nikolareas - Daskalakis - Poupoulidou
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner...

MC Team ID