Ήρθε Νοέμβρης και τραγουδάμε ..."Αύγουστο"!
Το Music Corner στη πρεμιέρα του Νίκου Παπάζογλου στο Zoom!
14/11/07

Βράδυ Πέμπτης (8/11) και ετοιμάζομαι για να πάω στο Ζουμ, να απολαύσω από κοντά έναν από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες.....Ποιόν ;; Τον Νίκο Παπάζογλου!

Η μουσική σκηνή του Ζουμ φιλοξενεί τον καλλιτέχνη και το συγκρότημα του, με την επωνυμία "Λοξή Φάλαγγα" (παλιότερα ..."Ταχεία Θεσσαλονίκης"!), που το απαρτίζουν φίλοι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται χρόνια τώρα. Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο δημιουργό. Τα τραγούδια, η μουσική, οι μελωδικές φωνές και το κέφι σε ταξιδεύουν σε έναν διαφορετικό κόσμο, στον κόσμο των αναμνήσεων και των συναισθημάτων. Σε αυτά τα ταξίδια δεν υπάρχει καλύτερος οδηγός από τον Νίκο Παπάζογλου.

Τα φώτα κλείνουν, οι πρώτες νότες ακούγονται και οι προβολείς πέφτουν πάνω στον καλλιτέχνη, ο χώρος πλημμυρίζει από το χειροκρότημα και τις φωνές του κοινού.

Τη βραδιά ανοίγει η Έλενα Δεληχρίστου που με το τουμπερλέκι της και την φωνή της υποστηρίζει και ντύνει σχεδόν όλο το πρόγραμμα. Έπειτα από λίγα λεπτά από το πίσω μέρος της σκηνής ξεπροβάλει η κλασική φιγούρα του Νίκου Παπάζογλου, με το ...σήμα κατατεθέν, την μπαντάνα στο λαιμό! Δείχνει να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου και όπως πάντα να την ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο! Χαμογελαστός και με πολύ κέφι μας καλωσορίζει, αστειεύεται με τους μουσικούς του και η διασκέδαση ξεκινά.

Το ένα τραγούδι διαδέχεται το άλλο και ο κόσμος αφήνεται ολοκληρωτικά στις διαθέσεις και τη χαρακτηριστική φωνή του τραγουδοποιού. Τραγουδήσαμε όλοι μαζί "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ", νιώσαμε την ζεστασιά του "Αυγούστου" ενώ τέλος κρατήσαμε συντροφιά στον "Σεβάχ".

Έντονα συναισθήματα χαράς, αναπόλησης και συγκίνησης εναλλάσσονταν ανάλογα με τις μελωδίες και τα τραγούδια που έντυναν τον χώρο. Ο Παπάζογλου βρισκόταν σε εξαιρετική διάθεση αφού πείραζε συνέχεια τους μουσικούς του και ξεσήκωνε τον κόσμο με τις ...χορευτικές του φιγούρες!

Ένα μουσικό σχήμα, ένας καλλιτέχνης, μία μουσική παράσταση που αξίζει να την παρακολουθήσουν και να την απολαύσουν όχι μόνο οι πιστοί ακροατές του καλλιτέχνη αλλά όλος ο κόσμος... Ένας τραγουδοποιός που δίνει ολόψυχα τόσα χρόνια την ψυχή του στο κοινό και αυτό του ανταποδίδει την αγάπη και τον σεβασμό του.

Καλή σας διασκέδαση λοιπόν και ραντεβού στο ΖΟΥΜ...!

---

Λοξή Φάλαγγα:
Νίκος Οικονομίδης Βιολί
Βαγγέλης Λιόλιος Μπουζούκι
Γιάννης Κολοβός Ακ. Μπάσσο
Ανδρέας Βουδούρης Πιάνο
Δημήτρης Τσικούρης Κιθάρες
Έλενα Δεληχρήστου Τραγούδισμα και κρουστά

Επιμέλεια ήχου: Αγγελίνα Υφαντή
Φωτισμοί: Αργύρης Μαρινόπουλος

Zoom
Κυδαθηναίων 39, Πλάκα
τηλ. 210.3225920
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

***Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner...

MC Team ID